Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022
24.5 C
Pýrgos

Ανοιχτή συνέλευση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ στην Ήλιδα

spot_img

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο δρόμο για το συνέδριό του, απευθύνεται σε κάθε αριστερό και προοδευτικό πολίτη καλώντας τον να λάβει μέρος στις προσυνεδριακές συνελεύσεις. Να συμβάλλει στις αναγκαίες πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα. Να δυναμώσει τη φωνή της Αριστεράς, της Προόδου, της Δημοκρατίας, να δυναμώσει τη δική του φωνή. Η συστράτευση με το ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα συμβάλλει στην προσπάθεια να διεξαγάγουμε νικηφόρα τις μεγάλες μάχες που θα αλλάξουν τους συσχετισμούς δυνάμεων ενάντια στον αυταρχικό νεοφιλελευθερισμό σε μια κατεύθυνση αριστερή, προοδευτική, δημοκρατική. Μια κατεύθυνση προς ένα μέλλον ελπιδοφόρο για όλες και για όλους. Για μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή.

Οι προσυνεδριακές συνελεύσεις της Οργάνωσης Μελών Ήλιδας ξεκινούν την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας και είναι ανοιχτές για όλους όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος ως μέλη ή ως φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δ.Ήλιδας

Καποδιστρίου και Ιφίτου (πλατεία Αγ.Αθανασίου), 27200, Αμαλιάδα

τηλ:26220 27183

https://www.facebook.com/SYRIZAILIDAS

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα