ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τα ιστορικά μπαράζ- Δηλώσεις Παπαδόπουλου, Ρόβα: «Στόχος του Αστέρα σε κάθε παιχνίδι η νίκη»


Ιστορικά παιχνίδια έχει μπροστά του ο Αστέρας Αμαλιάδας. Οι Πρωταθλητές του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, Βυσσινί, οι οποίοι κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους εθνικό τίτλο, προετοιμάζονται πλέον για το πρώτο παιχνίδι της σειράς, την άλλη Κυριακή 29 Απριλίου στην Κρήτη, στη Νέα Αλικαρνασσό, απέναντι στον Ηρόδοτο.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, η πρώτη αγωνιστική θα γίνει τη μεθεπόμενη Κυριακή, ενώ η δεύτερη, αυτή που θα βρει τον Αστέρα να υποδέχεται τον Αήττητο Σπάτων στην Αμαλιάδα, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου.

Σούλης Παπαδόπουλος: «Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Ο τεχνικός του Αστέρα, Σούλης Παπαδόπουλος, μιλώντας για τα Μπαράζ και το πρόγραμμα όπως διαμορφώθηκε σήμερα, ανέφερε: «Το πρόγραμμα μπορεί να είναι καλό, μπορεί να είναι και άσχημο. Εξαρτάται από τις ομάδες που παίζουν. Στην προκειμένη περίπτωση εξαρτάται από εμάς. Όλοι θα παίξουμε με όλους. Ο Αστέρας Αμαλιάδας έχει σε κάθε παιχνίδι στόχο τη νίκη. Για τα υπόλοιπα παιχνίδια, θα μιλήσουμε και θα ασχοληθούμε όταν θα έρθει η ώρα. Αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτο χρονικά είναι αυτό εκτός έδρας απέναντι στον Ηρόδοτο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα επιστρέψω στην Κρήτη, μια περιοχή στην οποία εργάστηκα και έχω αρκετούς φίλους. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και θα προσεγγίσουμε όπως είπα το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια. Θα επαναλάβω ότι κατά τη γνώμη μου είναι άδικο για τις ομάδες οι οποίες κατέκτησαν το Πρωτάθλημα, να πρέπει να δώσουν και παιχνίδια μπαράζ για να ανέβουν κατηγορία. Όμως αυτό είναι το σύστημα, με αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε».

Ρόβας: «Αρχίζουμε με ένα δύσκολο παιχνίδι»

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Βασίλης Ρόβας, έμπειρος σε υψηλό επίπεδο, μίλησε για τα επικείμενα παιχνίδια Μπαράζ των Πρωταθλητών:

«Αρχίζουμε με ένα δύσκολο ματς μέσα στον Ηρόδοτο. Από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο πιο δυνατόν έτοιμοι μέσα στην Κρήτη, καθώς θεωρώ αυτό το παιχνίδι ένα από τα πιο δύσκολα. Εμείς όπως και σε κάθε παιχνίδι, θα πάμε να κερδίσουμε. Σε κάθε παιχνίδι μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη και τίποτε άλλο. Ξεκινάμε ως Πρωταθλητές όπως και οι άλλες ομάδες. Θα γίνουν έξι δυνατές αγωνιστικές και όποιος είναι καλύτερος θα ανέβει και κατηγορία».

 

Πυρετώδεις προετοιμασίες-Δεν θα ισχύουν τα διαρκείας

Στο μεταξύ, πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες στον Αστέρα και εκτός γηπέδου. Ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας προετοιμάζουν το ταξίδι στην Κρήτη, κλείνοντας τα εισιτήρια και τα ξενοδοχεία. Η είδηση της μετάβασης στην Κρήτη την άλλη Κυριακή δεν τους βρήκε απροετοίμαστους καθώς είχαν ήδη κινήσεις τις διαδικασίες. Στο μεταξύ, κινούνται οι διαδικασίες και των εισιτηρίων για τους φιλάθλους, καθώς αναμένεται να υπάρξει απρόσμενα μεγάλη κίνηση. Ακόμα δε  μεγαλύτερη θα είναι η κίνηση, καθώς δεν θα ισχύουν οι κάρτες διαρκείας σε αυτά τα παιχνίδια Μπαράζ. Είναι κάτι εξάλλου για το οποίο οι κάτοχοι των διαρκείας είχαν ενημερωθεί από την αρχή της σεζόν, καθώς οι κάρτες στο πίσω μέρος αναγράφουν ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τα παιχνίδια Κυπέλλου και για τα Μπαράζ.