Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022
22.4 C
Pýrgos

Αντιδρά ο δήμος Πύργου στην τοποθέτηση κεραίας στην Καταραχίου

spot_img

Αντίθετος ο δήμος Πύργου, μαζί με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, στην τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Καταραχίου, πέριξ του κόμβου Κατακόλου.
Αναλυτικότερα, σε ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Παιδείας και δια βίου μάθησης του δήμου Πύργου κ. Ιωάννης Πλεμμένος αναφέρει: «Έπειτα από τις έντονες ανησυχίες των κατοίκων για την τοποθέτηση ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ πέριξ του κόμβου Κατακόλου στο ύψος της σιδηροδρομικής γραμμής στην οποία βρίσκονται σε απόσταση λιγότερη των 50m σχολεία και παιδικές χαρές όπου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ περισσότερα από 1500 παιδιά παίζουν και φοιτούν είναι υποχρέωσή μας το λιγότερο να τοποθετηθούμε άμεσα.
Είμαστε κάθετα αρνητικοί στην υλοποίηση αυτής της απόφασης.
Σας γνωστοποιούμε ότι βάση του Ν.4635/2019 άρθρο 35 απαγορεύονται οι κεραίες. Από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, απαγορεύεται η εγκατάσταση κατασκευής κεραίας για την οποία δεν έχει υποβληθεί και εγκριθεί από την ΕΕΑΕ μελέτη ραδιοεκπομπών που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν χώροι γύρω από την κεραία ελεύθερα προσπελάσιμοι από τον γενικό πληθυσμό.
Ευελπιστούμε στην άμεση κατανόηση για την επίλυση ενός τόσο σοβαρού και ευαίσθητου θέματος».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα