ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντωνίου: «Θα δώσουμε αναλυτικές οδηγίες στις ομάδες της Γ΄ Εθνικής-Περιμένουμε επισήμως την κάλυψη των τεστ


Θέμα χρόνου είναι η ΕΠΟ να αποστείλει στις ομάδες της Γ΄ Εθνικής τις σχετικές οδηγίες αναφορικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο και τις ενέργειες τις οποίες θα πρέπει να ακολουθούν σε εβδομαδιαία βάση, προκειμένου να ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους. Αυτό ανέφερε στο ilia.news ο Στέργιος Αντωνίου, Α΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και μέλος της επιτροπής η οποία χειρίζεται το θέμα.

 

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την επιστροφή των ομάδων της Γ΄ Εθνικής στις προπονήσεις ξανά. Την ερχόμενη Τρίτη, θα επιτραπούν και πάλι οι ομαδικές προπονήσεις, με το ερώτημα που πλανάται στα χείλη των ομάδων και των παραγόντων τους, να μην είναι άλλο από το τι θα πρέπει να κάνουν, έτσι ώστε να συντονίσουν τις ενέργειές τους.

Το ilia.news, σε επικοινωνία με τον Στέργιο Αντωνίου, έθεσε το ερώτημα, για να απαντήσει αυτός ότι η ΕΠΟ ετοιμάζεται άμεσα να αποστείλει αναλυτικές οδηγίες.

«Έχει γίνει η προετοιμασία, με τα σχετικά έντυπα, ωστόσο δεν προχωρήσαμε ως τώρα σε κάποια κίνηση, επειδή μεσολάβησε η απαγόρευση των προπονήσεων. Χθες ενημερωθήκαμε ότι οι προπονήσεις μπορούν να ξεκινήσουν και πάλι. Οπότε είμαστε σε αναμονή να λάβουμε την επίσημη ΚΥΑ και έτσι να προχωρήσουμε σε όλα τα σχετικά προς την ενημέρωση των ομάδων της Γ΄ Εθνικής. Αύριο κιόλας, θα επιχειρήσω να έχω επικοινωνία με τον Γ.Γ.Α. κ. Μαυρωτά, προκειμένου να δούμε το θέμα. Το σημαντικότερο ωστόσο αυτή τη στιγμή, εκείνο το οποίο μας ενδιαφέρει και απασχολεί και τις ομάδες, είναι να λάβουμε επίσημη ενημέρωση για το θέμα της οικονομικής κάλυψης των εβδομαδιαίων τεστ. Είναι ένα θέμα για το οποίο έχουμε ακούσει ότι θα δοθούν χρήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση και περιμένουμε άμεσα να υλοποιηθεί. Μέχρι τώρα δεν είχε η ίδια η ΕΠΟ απευθείας ενημέρωση για το θέμα».