ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντωνόπουλος: «Δεν θα άφηνα τη δουλειά για μια ισοπαλία…»

Στην απόφαση της παραίτησής του τοποθετήθηκε πριν από λίγο ο πρώην πια τεχνικός της Νίκης Σπύρος Αντωνόπουλος. Μέσα από την τοποθέτησή του, δεν θέλησε να εξηγήσει τα ακριβή αίτια της αποχώρησής του. Για την ακρίβεια, δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλησε να αποφύγει κάτι τέτοιο, αν και με τα όσα αναφέρει, καθιστά σαφές ότι δεν ήταν το αποτέλεσμα που τον ώθησε στη παραίτηση. Ωστόσο αποφασίζει να μην εξηγήσει.  Είναι προφανές επίσης, ότι η απόφασή του ήταν καθαρά δική του. Το γιατί ωστόσο πήρε αυτή την απόφαση, δεν το εξηγεί ο ίδιος, αν και οι πληροφορίες μας λένε ότι υπήρξαν διαφωνίες με τη διοίκηση σε θέματα της ομάδας και επιλογών.

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος, ενημέρωσε μετά το παιχνίδι τον γενικό αρχηγό της Νίκης Παναγιώτη Γκογκάκη ότι φεύγει από την ομάδα. Την επομένη, δηλαδή χθες, τη Δευτέρα, πήγε στο γήπεδο για να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχαιρετίσει. Όλο αυτό το διάστημα δεν προέβη σε καμία δημόσια τοποθέτηση, πράγμα το οποίο έκανε σήμερα, δυο 24ωρα μετά το ματς. Πριν από λίγο.

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος, με προσωπική του ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook, ανέφερε:

«Σαφώς και δεν θα άφηνα τη δουλειά μου για μια ισοπαλία που ήρθε στο 92’ από μια ομάδα που έχει μόλις δυο  ήττες εκτός έδρας σε όλο το Πρωτάθλημα. Άλλωστε η έως σήμερα διαδρομή μου δείχνει ότι τα αποτελέσματα δεν αποτελούν αίτιο παραιτήσεώς μου. Σαν άνθρωπος και σαν προπονητής προσπαθώ να τηρώ τις αρχές μου και πολλές φορές με αδιαπραγμάτευτο τρόπο. Η ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους της και αυτό είναι αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας των ποδοσφαιριστών τους οποίους Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια. Μόνο μπράβο έχω να πω σε αυτά τα παιδιά που κατάφεραν να έχουν πάνω από την ζώνη υποβιβασμού μια ομάδα που ακόμη και τον Οκτώβριο πολλοί τη θεωρούσαν πεσμένη! Είμαι σίγουρος ότι θα ολοκληρώσουν τη δουλειά τους με επιτυχία! Ευχαριστώ τους καθημερινούς ανθρώπους της ομάδας αλλά και αυτούς του Δ.Σ. που συνέβαλαν στην ομαλή συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα. Ευχαριστώ για την σημαντική βοήθεια του τον μασέρ Αλέξη Κοροβέση αλλά και τον ακούραστο άνθρωπο της απαιτητικής καθημερινότητας της ομάδας Παναγιώτη Γκογκάκη. Καλή επιτυχία στον συνάδελφο και φίλο Ηλία Φωτόπουλο και του εύχομαι να υλοποιήσει τον στόχο της ομάδας».