Αντωνόπουλος: «Να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά»

spot_img

Προτεινόμενα

Μαγική εικόνα είναι το τελικό 3-0 σεις βάρος της Νίκης Τραγανού. Οι «Φτερωτοί» της Ηλείας, όχι απλά δεν άξιζαν να ηττηθούν με το καθόλου «εύηχο» 3-0, καθώς μέχρι το 88΄ήταν μέσα στο παιχνίδι, αλλά αντιθέτως, θα μπορούσαν ειδικά στο πρώτο μέρος, να έχουν πάρει και το προβάδισμα στο σκορ και να βάλουν δύσκολα στους Πρωταθλητές Ανατολικής Αττικής.

Ο Σπύρος Αντωνόπουλος, στις δηλώσεις του επισήμανε αυτές τις λεπτομέρειες οι οποίες έκαναν τη διαφορά, λεπτομέρειες οι οποίες τελικά στη Γ΄ Εθνική παίζουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των αγώνων, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην προσπάθεια που γίνεται κάτω από αντικειμενικές δυσκολίες, τις οποίες και αυτός, όπως και όλοι στη Νίκη, περιμένουν να ξεπεραστούν:

«Δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα από ένα ματς που το τελικό σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού. Κάναμε ένα κάλο πρώτο ημίχρονο όπου ο αντίπαλος μας απείλησε μόνο σε ένα κόρνερ ενώ εμείς είχαμε δυο πολύ καλές στιγμές σε ροη αγώνα για να προηγηθούμε με τον Σκοζάι και τον Βατση. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα πολύ εύκολο πέναλτι. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά θεωρώ ότι ήταν καθοριστική η χρονική στιγμή του πέναλτι αλλά και η απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα στο φάουλ του Καλογερόπουλου ένα λεπτό μετά το 1-0. Το δεύτερο και το τρίτο γκολ ήρθαν στο 88 και στο 93 όταν παίζαμε με μεγάλο αμυντικό ρίσκο για την ισοφάριση. Είμαστε μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά για την Γ’ Εθνική , παιδιά που πέρυσι στην πιο κάτω κατηγορία έπαιζαν ελάχιστα ή καθόλου. Πρέπει να είμαστε λογικοί μαζί τους και να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνουν. Τα προβλήματα στο ροστερ είναι μεγάλα και οι ελλείψεις σημαντικές για μια νέα ομάδα όπως είμαστε εμείς. Οι παίχτες που λείπουν (Γεωργιόπουλος , Στάτης , Ντιαλό και Κριστιάν ) είναι σημαντικοί για το παιχνίδι μας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχουμε τις απαραίτητες λύσεις να αλλάξουμε τη ροη ενός ματς και κυρίως να βελτιώσουμε την δημιουργική και επιθετική μας λειτουργία. Το γεγονός ότι και στα δυο ματς έχουν γίνει μόλις δυο αλλαγές έχουν να κάνουν με αυτό. Χρειαζόμαστε ενίσχυση και είναι κάτι που το βλέπουμε με την Διοίκηση».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα