ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντώνης Κανελλόπουλος: «Ο Πανηλειακός θα υπάρχει και θα γυρίσει εκεί που αξίζει»


Με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ο Αντώνης Κανελλόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Πανηλειακού, εξέδωσε προσωπική ευχαριστήρια επιστολή, μέσα από την οποία μνημονεύει πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε όλο αυτό το διάστημα, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε με στόχο να υπάρξει και επόμενη μέρα στον Πανηλειακό.

«Το πιο όμορφο ταξίδι που λέγεται «ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ» τελείωσε για φέτος με χαρές με λύπες με όμορφες στιγμές….Αυτό που μένει να μάθουμε πλέον είναι σε ποια κατηγορία θα παίζει την επόμενη σεζόν. Για μένα προσωπικά ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μια ζωή είμαι δίπλα στην ομάδα αλλά φέτος ήταν κάτι μοναδικό. Έκανα φίλους εκτός Ηλείας, γνώρισα ανθρώπους που βοήθησαν την ομάδα είτε με ένα διαρκείας είτε με μια ταμπέλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους επιχειρηματίες που βοήθησαν να κατεβεί φέτος ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ στο γήπεδο… Ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που είμαστε στο συμβούλιο τον κύριο Νικολακόπουλο, τον φίλο Μιχάλη Νικολούλια τον τρελό μου Βασίλη Αθανασόπουλο και τον ακούραστο Δημήτρη Τσαντίλη… Και φυσικά τον αιώνιο αείμνηστο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΧΙΤΟ…Τους τρεις προπονητές Κώστα Λούσκο, Σπύρο Αντωνόπουλο, Σάκη Θεοδωρακόπουλο τον γυμναστή Χρήστο Παπαζώη, τον φροντιστή ακούραστο Πανηλειακό Πάνο Αθανασόπουλο.

 

Άφησα για το τέλος δυο φίλους που αν δεν ήταν αυτοί δεν θα υπήρχε και Πανηλειακος…Ο Γιώργος Μώρος που ξεκίνησε αγώνα δρόμου το περασμένο καλοκαίρι για να υπάρχει η ομάδα που ήταν μαζί με άλλους δύο αυτοί που γνώριζαν τα πάντα πως να στηθεί μια ομάδα…Και τέλος τον γενικό αρχηγό της καρδιάς μας Πάνο Παναγούτσο, που μέρα νύχτα έτρεχε για την ομάδα… Ο Πανηλειακος είχαμε πει απ’ την συνέλευση ότι εμείς θέλουμε να κατεβεί στο γήπεδο και ό,τι καλύτερο είναι να βγει… Πολλοί έλεγαν ότι θα διαλυθούμε. Όχι μόνο δεν διαλυθήκαμε, αλλά αν δεν υπήρχε απειρία ίσως και είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Ο Πανηλειακός θα υπάρχει και θα γυρίσει εκεί που αξίζει… Ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές που ζήσαμε ωραίες και άσχημες στιγμές…Ο Πανηλειακός είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ…»