ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντώνης Λιόσης: «Είναι στιγμή να κάνουμε κι εμείς κάτι για τον ΠΑΟΒ»-Παραμένει και ο Σταθόπουλος


Με τον αρχηγό του Αντώνη Λιόση, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα από τον Παμβουπρασιακό, μεγάλωσε και ανδρώθηκε εκεί πριν φύγει για να κάνει επαγγελματική καριέρα, ξεκίνησε ο ΠΑΟΒ τις ανακοινώσεις των ανανεώσεων. Ο Αντώνης Λιόσης, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος, να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε, κάνοντας και μια δήλωση με πάρα πολλή σημασία.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αντώνης Λιόσης, συνεχίζοντας στην ομάδα, έκανε ένα χρέος που είχε ως ποδοσφαιριστής: «Μείναμε μαζί στα δύσκολα. Να περάσουμε τα πιο δύσκολα εμπόδια ενωμένοι θα είμαστε για άλλη μια φορά νικητές. Ο ΠΑΟ Βάρδας έχει κάνει τόσα  για εμάς, είναι η στιγμή να κάνουμε κι εμείς κάτι για αυτόν».

 

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΒ για τον Αντώνη Λιόση:

«Ο ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον εμβληματικό αρχηγό ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΟΣΗ και για την σεζόν 2020-21 ξεκινώντας έτσι με τον πιο εμφατικό τρόπο τις ανανεώσεις της νέας χρονιάς. Ο Αντώνης  θα φορά τη φανέλα με το ταύρο στο στήθος για 4η χρονιά. Καλή σεζόν Αντώνη».

 

Λίγο αργότερα, ο ΠΑΟΒ ανακοίνωσε και την ανανέωση με τον τερματοφύλακα Κώστα Σταθόπουλο:

«Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ο Κώστας Σταθόπουλος. O έμπειρος τερματοφύλακας θα αγωνιστεί για άλλη μια χρονιά στην ομάδα μας.  Καλή σεζόν Κώστα», η ανακοίνωση.

 

Δευτέρα η έναρξη της προετοιμασίας

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση, την προσεχή Δευτέρα, στο βοηθητικό γήπεδο του «Γρηγόριος Καλάκος» στη Βάρδα, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας. Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, έχουν προχωρήσει οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες ανακοινώσεις σχετικά με τις ανανεώσεις, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες.