Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν ο 30χρονο που Αυτοκτόνησε

spot_img

Προτεινόμενα

Στο πένθος είναι βυθισμένη η ευρύτερη περιοχή των Λεχαινών και γενικότερα της πεδινής Ηλείας από την αυτοκτονία ενός 30χρονος αξιωματικού της 117 Πτέρυγας Μάχης Ανδραβίδας.

Ο 30χρονος βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι απαγχονισμένος, στο σπίτι του, στην περιοχή Μοσχονέρι των Αγίων Θεοδώρων στα Λεχαινά. Μέσα σε λίγα λεπτά οι κάτοικοι όλης της περιοχής βρισκόταν στο σημείο, μην μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό τέλος του νεαρού αξιωματικού.

Φίλοι και γνωστοί που είχαν δει το πρωί τον 30χρονο έλεγαν ότι δεν είχαν δει τίποτα ανησυχητικό στην συμπεριφορά του, ενώ άλλοι αναφέρονταν στην απώλεια δύο αγαπημένων προσώπων του 30χρονου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, πριν λίγα χρόνια.

Κανείς όμως δεν μπορούσε να εξηγήσει το γιατί ο 30χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας αποφάσισε να δώσει με αυτόν τον τρόπο τέλος στη ζωή του.

 

Η επίσημη ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας:

Θάνατος Αξιωματικού της ΠΑ

«Τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019, Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, βρέθηκε απαγχονισμένος στην οικία του, στα Λεχαινά του Νομού Ηλείας.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές Αρχές».

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα