Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
16.7 C
Pýrgos

Αξονικός τομογράφος λειτουργεί στο Νοσοκομείο Πύργου-Σε εξέλιξη διαγωνισμός για νέο μηχάνημα

spot_img

Αξονικός τομογράφος λειτουργεί στο Νοσοκομείο Πύργου-Σε εξέλιξη διαγωνισμός για νέο μηχάνημαΠροσωρινά θα καλύψει τις ανάγκες στο νοσοκομείο Πύργου, ο αξονικός τομογράφος ο οποίος ήδη τέθηκε σε λειτουργία στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Κώστα Διαμαντόπουλο, ο συγκεκριμένος τομογράφος θα καλύψει τις ανάγκες και των υπόλοιπων περιστατικών των νοσηλευτικών ιδρυμάτων του Νομού, μέχρι να γίνει προμήθεια του νέου αξονικού με διεθνή διαγωνισμό που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη σε νοσοκομεία της χώρας.

Ειδικότερα οι διαδικασίες κινούνται για συνολικά δεκαεννέα νοσοκομεία ενώ αναθέτουσα αρχή έχει οριστεί από το υπουργείο Υγείας, το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Ο διαγωνισμός αυτός θα προμηθεύσει τα νοσοκομεία με τον εξοπλισμό και όλες τις σχετικές υπηρεσίες (πλήρη και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, ανταλλακτικά και παρελκόμενο εξοπλισμό), με αποπληρωμή του τιμήματος σε πέντε έτη και με αυστηρές ρήτρες συνεχούς αδιάλειπτης λειτουργίας, για όλη τη συμβατική περίοδο ενώ οι  διαδικασίες προμήθειας αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος του έτους.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα