ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας: « Η άνοδος δεν μας προσφέρεται, η άνοδος δικαιωματικά μας ανήκει…»


Επίσημη ανακοίνωση με αφορμή τον μεγάλο θρίαμβο στο φινάλε των αγώνων μπαράζ και την τεράστια νίκη στον «τελικό των τελικών», όπως αποκλήθηκε το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό, εξέδωσε ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Αστέρας Αμαλιάδας, βρίσκεται στη Football League. Η ομάδα μας, με εννέα βαθμούς και με ένα παιχνίδι λιγότερο, απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη σε αυτή τη σειρά των αγώνων.
Ο Αστέρας Αμαλιάδας, απέδειξε περίτρανα ότι αξίζει την άνοδο στη Football League. Μια άνοδος, η οποία θα επικυρωθεί και τυπικά τις επόμενες μέρες, καθώς σε πλήρη εφαρμογή των νόμων και των Κανονισμών που διέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ο
μάδα μας ανήκει δικαιωματικά στα επαγγελματικά σαλόνια. 
Πολλά μπράβο στους τεράστιους παίκτες μας, πολλά μπράβο στην τεχνική μας ηγεσία. Παρά τις δυσκολίες, παρά τα όσα πέρασε ο Αστέρας Αμαλιάδας, απέδειξε περίτρανα σε όλα τα παιχνίδια την αξία του, όντας από παιχνίδι σε παιχνίδι και καλύτερος, με αποκορύφωμα τα δυο εκτός έδρας νικηφόρα παιχνίδια μας, τα οποία μας κατατάσσουν αγωνιστικά και ηθικά, στη θέση της κορυφαίας ομάδας.
Μεγάλες προσωπικότητες, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν ως ουδέτεροι τον Αστέρα Αμαλιάδας, ομολόγησαν την ανωτερότητα και την ποιότητα της ομάδας μας, συνεχάρησαν τους ιθύνοντες και παραδέχθηκαν ότι το σύνολο αυτό, η ομάδα αυτή, έχει θέση στη Football League και μόνο εκεί.
Ίσως τις επόμενες μέρες ειπωθούν πολλά από πολλές πλευρές. Όταν θα έρθει η ώρα θα αναλυθούν και από την πλευρά μας τα πάντα και θα αποδείξουμε ότι η θέση μας είναι στη Football League, η άνοδος είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρεται, αλλά κάτι το οποίο δικαιωματικά μας ανήκει.
Εκείνο που αυτή τη στιγμή έχει σημασία, είναι ότι ο Αστέρας Αμαλιάδας, μετράει σε πέντε παιχνίδια τρεις νίκες, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση των πάντων
».