ΗΛΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Απάνθρωπες συνθήκες εργασίας καταγγέλλουν πελάτες και εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην Ηλεία 

  • 58
    Shares

Πολλές οι καταγγελίες από καταναλωτές στο Ilia.news για την «κακομεταχείριση» από πλευράς καταστημάτων στο χρόνο εξυπηρέτησης και πολλες καταγγελίες από εργαζόμενους για κακή μεταχείριση από την διοίκηση του καταστήματος του Πύργου .

Στο ρεπορτάζ που κάναμε πολλοί εργαζόμενοι μας ανέφεραν  ότι δουλεύουν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες εργασίας, αγχωτικό εργασιακό περιβάλλον, συνεχές bulling, καυγάδες και εντάσεις ,καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ από την Διοίκηση της επιχείρησης στον Πύργο.

Ήδη οι καυγάδες και οι καθημερινές εντάσεις έχουν οδηγήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του Ilia.news ,πέντε εργαζόμενους της ΔΕΗ να ζητούν με επιστολές τους, στα κεντρικά της Αθήνας, την μετάθεσή τους σε άλλους νομούς.

Το εργασιακό στρες έχει οδηγήσει πολλούς από τους εργαζόμενους να ζητήσουν βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη από ψυχολόγους, ενώ καταγγελίες που έφτασαν στο Ilia.news αναφέρουν ότι ένας υπάλληλος ΑΜΕΑ, πέφτει καθημερινά θύμα bulling από την Διοίκηση στον Πύργο.

Για τους κατοίκους και τους εργαζόμενους του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στον Πύργο, όπου στεγάζεται και η Διοίκηση του νομού, δεν αποτελεί έκπληξη η συχνή παρουσία της Αστυνομίας, προκειμένου να σταματήσει κάποιον καυγά μεταξύ Διοίκησης – εργαζομένων – πελατών ή για τις μηνύσεις που πέφτουν «βροχή» από την μία πλευρά προς την άλλη και το αντίθετο…

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην Ηλεία με επιστολές τους ζητούν βοήθεια από την Κεντρική Διοίκηση της Επιχείρησης, επιθυμώντας ένα καλό και υγιές εργασιακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο θα μπορούν να αποδώσουν με το 100% των δυνάμεών τους και της ψυχικής τους διαύγειας.

Οι Διοίκηση του Πύργου μαζί με τον Γενικό διευθυντή της περιοχής μαθαίνουμε ότι  «απειλούν» τους εργαζόμενους που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος με ψεύτικες κακές βαθμολογίες αξιολόγησης.

Αξίζει να σημειωθεί αυτή η διοίκηση στον Πύργο που είναι υπεύθυνη για όλη την Ηλεία ,γίνεται από υπαλλήλους που παλιότερα είχαν κατηγορηθεί για υπεξαίρεση χιλιάδων ευρώ κατά της ΔΕΗ και κρίθηκαν αθώοι όλοι ,εκτός από μια υπάλληλο που κρίθηκε ένοχη και απολύθηκε…


  • 58
    Shares