ΗΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ

Απάντηση Γ. Κατσώλη στον δήμαρχο Πηνειού

  • 6
    Shares

«Για άλλη μια φορά οι συνάδελφοι του Α.Τ Πηνειού βρίσκονται στο στόχαστρο του Δημάρχου Πηνειού. Αυτή τη φορά αφορμή αποτέλεσε η διάρρηξη στο Δημαρχείο της πόλης, η οποία σύμφωνα με τον Δήμαρχο πιστοποιεί την ανεπάρκεια του οικείου Α.Τ.

Είχαμε επισημάνει και την προηγούμενη φορά ότι οι συνάδελφοι του συγκεκριμένου τμήματος υπερβαίνουν εαυτούς, πάρα τις τεράστιες ελλείψεις,τόσο σε προσωπικό όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ενώ με την επιβολή των περιοριστικών μέτρων, ένεκα της πανδημίας, εργάζονταν μέχρι πρότινος χωρίς να λαμβάνουν την προβλεπόμενη άδεια.

Την προηγούμενη φορά που το συγκεκριμένο τμήμα είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Δημάρχου είχαμε δημοσιοποιήσει τις μηνιαίες δραστηριότητες του, βάσει των οποίων, τα ποσοστά εξιχνιάσεων διαφόρων αδικημάτων ήταν και συνεχίζουν να είναι αξιοθαύμαστα και αξιοσέβαστα.

Σε καμιά περίπτωση δεν υποδηλώνουν ανεπάρκεια ούτε πιστοποιούν την δήλωση του Δημάρχου … ” η πόλη εάλω” . Κύριε Δήμαρχε σεβόμαστε και τιμούμε τον θεσμικό σας ρόλο, ως πρώτος πολίτης του Δήμου πρέπει να βρίσκεσται σε αγαστή συνεργασία με το οικείο Α.Τ και να αναγνωρίζεται το τιτάνιο έργο το οποίο οι συνάδελφοι επιτελούν προκειμένου να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας.

Θέλουμε τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης δίπλα μας και όχι απέναντι μας, θέλουμε τον Δήμαρχο της εκάστοτε πόλης να στέκεται αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλουμε προκειμένου να επιβάλουμε την έννομη τάξη.

Κλοπές γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται, είναι κάτι που καμία αστυνομία στον κόσμο δεν μπορεί να εκμηδενίσει, δηλώσεις όμως που δυναμιτίζουν τις σχέσεις πολιτών και αστυνομικών μόνο καλό δεν κάνουν, ενώ αφήνουν άσχημη εικόνα στην υπόλοιπη κοινωνία.

Κύριε Δήμαρχε να είστε σίγουρος για ένα πράγμα, οι συνάδελφοι του Α.Τ Πηνειού, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι δράστες της συγκεκριμένης κλοπής να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Ο πρότερος υπηρεσιακός τους βίος αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα.

 

ΚΑΤΣΩΛΗΣ Γρηγόρης

Μέλος του Δ.Σ Ε.Α.Υ.Ν.ΗΛΕΙΑΣ»


  • 6
    Shares