Απάντηση Ηλία Παναγούλη στην Ανακοίνωση Κατσώλη

spot_img

Προτεινόμενα

«Για μία ακόμα φορά ο συνάδελφος μου Κατσώλης Γρηγόρης δια του τύπου τοποθετήθηκε θέτοντας σε συνδικαλιστικά διλήμματα. Για του λόγου του αληθές, η παράταξη του δεν κατέλαβε την πλειοψηφία των σταυρών, ούτε το 48% όπως έχει αναφερθεί και έχει αποτυπωθεί στο τύπου… έτσι απλά γιατί τα γραπτά μένουν.

Κατά συνέπεια δεν κατέχει την πλειοψηφία των 4 εδρών λαμβάνοντας μία καθαρή εντολή όπως την έδιναν οι συνάδελφοι, στην δική μου παράταξη όλες τις προηγούμενες θητείες. Συνεχίζοντας σε μία τακτική να σηκώνει «σκόνη», δείχνοντας μία αλαζονική στάση και ύφος απορρίπτοντας το ποσοστό των υπόλοιπων τριών παρατάξεων που είναι συνολικά η πλειοψηφία και μη μπαίνοντας καν στην διαδικασία ευρείας συνεργασίας αποδεικνύοντας κατά αυτό τον τρόπο, την εμμονή στην κατάληψη της θέσης του προέδρου αλλά και στην εξάρτηση του ενδοπαραταξιακά για την κατανομή θέσεων σε δικούς του εκλεγμένους του ζητώ να ρίξει τους τόνους, να κλείσει τα παράθυρα και να εργαστεί με συνδικαλιστικό τρόπο και ύφος για το καλό των συναδέλφων του.

Σε κάθε περίπτωση η υποψηφιότητα η δική μου για του λόγου του αληθές, προέκυψε προ της υποψηφιότητας του κ. Ζώντου και εν συνεχεία ξεπερνώντας προσωπικούς εγωισμούς και φιλοδοξίες, η παράταξη μου αποδεικνύοντας ανωτερότητα επέλεξε να στηρίξει με ψήφο εμπιστοσύνης μία εκ των δύο παρατάξεων, εν προκειμένου να μην οδηγηθούμε σε αδιέξοδο αλλά σε καθαρή πλειοψηφία όπως αυτή προβλέπεται από το καταστατικό, το συνδικαλιστικό νόμο και τον αστικό κώδικα.

Σε κάθε περίπτωση αν κινούμουν με προσωπικό συμφέρον θα οδηγούσα εκ νέου σε αδιέξοδο σύστασης προεδρείου και επομένως σε προσωρινή διοίκηση. Ο πρόεδρος δεν διοικεί το Σωματείο, η πλειοψηφία των εκλεγμένων του ΔΣ διοικούν το Σωματείο και επειδή δείχνουν άγνοια από απλά συνδικαλιστικά θέματα τους γνωρίζω ότι το προεδρείο έχει συγκεκριμένο ρόλο, το σωματείο διοικείται από την πλειοψηφία και το Σώμα του Σωματείου είναι οι 327 εγγεγραμμένοι.

Με τη στάση του αυτή δημιουργεί συνδικαλιστικά διλήμματα στους κόλπους του αστυνομικού προσωπικό, επιδεικνύοντας εγωκεντρισμό και οδηγώντας σε αποδυνάμωση το Σωματείο. Το Σωματείο δεν είναι ανθρωποκεντρικό αλλά η ισχύς του είναι ο μεγάλος αριθμός του. Τον καθιστώ υπεύθυνο και υποκινητή μίας διχαστικής λογικής στην προσπάθεια του να αποδυναμώσει το σωματείο προς ίδιο όφελος».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα