Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
24.6 C
Pýrgos

Απαγόρευση εισόδου με μπουκάλια νερών και αναψυκτικά

spot_img

Απαγόρευση εισόδου με μπουκάλια νερών και αναψυκτικάΗ αστυνομία ενημέρωσε πως απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας με μπουκάλια νερών και αναψυκτικών, κατά την γενική πρόβα και την επίσημη τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. Η γενική δοκιμαστική θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου και η επίσημη Τελετή μία μέρα αργότερα.

Η ανακοίνωση:

«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους πολίτες ότι κατά τη διεξαγωγή της γενικής δοκιμαστικής και της επίσημης Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθούν στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2017, αντίστοιχα, στην Αρχαία Ολυμπία, για τους XIII χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, «Pyeongchang 2018» στη Νότιο Κορέα, δε θα επιτραπεί η είσοδος στην εγκατάσταση, φιαλών νερού, αναψυκτικών και θερμών.

Επισημαίνεται ότι, διάθεση νερού θα πραγματοποιείται σε πλαστικά ποτήρια από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, στη Β΄ είσοδο της εγκατάστασης.»

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα