ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Απειλούν και εκφοβίζουν ακόμα και τους Παπάδες!

  • 147
    Shares

Αναμφίβολα, η «μονομαχία» δύο και μόνο δυνατών συνδυασμών στις εκλογές για τον δήμο Ήλιδας έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις εντάσεις και την πόλωση ανάμεσα στους υποψήφιους αλλά και τον κόσμο των δύο «στρατοπέδων».

Κάτι που δεν βλέπουμε σε άλλους δήμους που η ύπαρξη πολλών – έως πάρα πολλών – συνδυασμών, έχει μοιράσει τα «κουκιά» και οι τόνοι είναι χαμηλοί…

Το είδαμε όμως και αυτό στις εκλογές…

Μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα, την εβδομάδα των εκλογών και έτσι οι υποψήφιοι (και οι παρατρεχάμενοί τους) ρίχνουν στη «μάχη» όλα τα κρυφά τους όπλα!

Έτσι, υποψήφιος «συνδήμαρχος» που βλέπει μάλλον ότι χάνει… μέχρι και το χωριό του, απειλεί και εκφοβίζει όποιον βρεθεί και όποιον σταθεί μπροστά του μέχρι και τους υποψηφίους του αντίθετου ψηφοδελτίου. Μάλιστα από το μένος του, δεν γλίτωσε ούτε ο παπάς του χωριού που δέχθηκε και αυτός τις απειλές του, προκειμένου να ψηφίσει τον συνδυασμό του.

Αναρωτιόμαστε και εμείς τι να ήθελε ο υποψήφιος «συνδήμαρχος». Να βγει την Κυριακή ο παπάς μετά το κήρυγμα και να πει στον κόσμο… ψηφίστε τον συνδυασμό του τάδε ή του δείνα;

Λίγη σοβαρότητα επιτέλους…


  • 147
    Shares