ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Έκαναν μεταφορές προεκλογικού υλικού με το υπηρεσιακό όχημα του Νοσοκομείου ;

spot_img

Προτεινόμενα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΒΟΜΒΑ”: ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ;

Τελικά οι γραφικότητες ότι θα αγοράσουν ομογενείς το Νοσοκομείο Αμαλιάδας δεν ακούστηκαν τυχαία από την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη, αφού όπως βλέπετε κι από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Ilia.news μάλλον αισθάνονται ήδη… ιδιοκτήτες του!

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο του Νοσοκομείου Αμαλιάδας για να κάνουν τις μεταφορές προεκλογικού υλικού τους ;

Αυτό εκτός από πρωτοφανές στα εκλογικά χρονικά της περιοχής μας, είναι και παράνομο και θέτει και σοβαρά ερωτήματα για το τι συμβαίνει αυτό το διάστημα στο Νοσοκομείο.

  1. Ποιος έδωσε εντολή για την μετακίνηση του αυτοκινήτου, με σκοπό την μεταφορά προεκλογικού υλικού του Γιάννη Λυμπέρη ;
  2. Γνωρίζει ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου τη μεταφορά αυτή κι αν ναι, γιατί το επέτρεψε ;

Το θέμα αναμένεται να φτάσει μέχρι την 6η Υ.ΠΕ και το Υπουργείο Υγείας, αφού είναι ανεπίτρεπτο στο κέντρο της Αμαλιάδας μέρα μεσημέρι και τόσο προκλητικά, να χρησιμοποιούν κρατικό όχημα για τους σκοπούς μιας δημοτικής παράταξης.

Επιπλέον, έρχεται να επιβεβαιώσει όλους αυτός που ψιθυρίζουν στην πόλη ότι το Νοσοκομείο σε αυτές τις εκλογές, έχει μετατραπεί σε προεκλογικό κέντρο του Γιάννη Λυμπέρη !

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα