Αποκλειστικό: Νέος πρόεδρος του Αστέρα ο Κονδύλης, «προσβάλλει» τις αποδεσμεύσεις παικτών

spot_img

Προτεινόμενα

Αποφασισμένοι να μπλοκάρουν τις αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών τους είναι στον Αστέρα Αμαλιάδας, θεωρώντας ότι αυτές δεν έγιναν με νόμιμο τρόπο. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Γκάμαρης σε πρόσφατες δηλώσεις του, είναι αδύνατον να δόθηκαν νόμιμες ελευθέρας, με τον πρόεδρο Νίκο Παλυβό να έχει παραιτηθεί, τον αντιπρόεδρο και τον γραμματέα να βρίσκονται στην Αθήνα. 

Ήδη στον Αστέρα, έχουν ζητήσει τη συνδρομή γραφολόγου, για να αποδείξουν ότι δεν υπάρχουν γνήσιες υπογραφές από πρόεδρο και γραμματέα όπως προβλέπεται. Ο Αστέρας απευθύνθηκε στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ και έχει αναθέσει την υπόθεση στον δικηγόρο Γεώργιο Σμπώκο, αποσκοπώντας να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους τους αναλογούν.

Σήμερα το πρωί, βρέθηκε στην ΕΠΟ ο Ιάκωβος Κονδύλης για να εκκινήσει τις διαδικασίες να μπλοκάρει τις μεταγραφές. Ο Ιάκωβος Κονδύλης, αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες, την προεδρία του Αστέρα Αμαλιάδας, μετά την παραίτηση που υπέβαλλε ο Νίκος Παλυβός.

Μάλιστα, ο Ιάκωβος Κονδύλης φρόντισε με προσωπικές του ενέργειες να φιλοξενηθούν οι παίκτες σε ξενοδοχείο στον Πύργο, αφήνοντας «αιχμές» μέσω του προσωπικού του περιβάλλοντος, ότι αν και υποσχέθηκε ο δήμαρχος ότι θα βοηθήσει στη φιλοξενία και σίτιση των ποδοσφαιριστών, τίποτε από όλα αυτά δεν έχει γίνει.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα