ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποκλειστικό: Έφυγε άρον-άρον ο Άρης Κουλούρης από την εκδήλωση της Δόξας λόγω Μπηλιώνη

Σηκώθηκε κι έφυγε πριν καλά-καλά καθίσει στο τραπέζι της εκδήλωσης της Δόξας Νέας Μανολάδας για την κοπή της πίτας της, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας Άρης Κουλούρης, όπου ήταν επισήμως προσκληθείς.

Ο κορυφαίος θεσμικός παράγοντας του ηλειακού ποδοσφαίρου, κλήθηκε να παρευρεθεί στην εκδήλωση της Δόξας. Πράγματι, γύρω στις 9:30μ.μ. έφτασε και κάθισε στο τραπέζι μαζί με τη σύζυγό του και τους συνεργάτες του. Μετά από λίγη ώρα και αφού αντιλήφθηκε ότι σε  ένα τραπέζι πιο πέρα καθόταν ο Πέτρος Μπηλιώνης, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην ΕΠΣΗ, σηκώθηκε κι έφυγε.

Ο Πέτρος Μπηλιώνης, ο οποίος δεν έχει κάποιο θεσμικό ρόλο στην ΕΠΣΗ, ούτε είχε προκληθεί επίσημα από τη Δόξα, βρισκόταν εκεί παρέα με τον φίλο του Παύλο Τσάμη, ο οποίος βραβευόταν από τη Δόξα. Μαζί με τον Τσάμη, ήταν και ο Πέτρος Σταθόπουλος.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Δόξας, η επίσημη δικαιολογία της ξαφνικής και άρον-άρον αποχώρησης του Άρη Κουλούρη από την εκδήλωση, ήταν η παρουσία του Πέτρου Μπηλιώνη, με τον οποίο έχουν τη γνωστή διαμάχη σε δικαστικό επίπεδο.