Χάθηκαν οι 2οι Θερινοί Αγώνες Κολύμβησης από την Αμαλιάδα

Οι 2οι θερινοί αγώνες 9-11 ετών και η 2η θερινή ημερίδα ορίων της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, ένας μεγάλος αγώνας που είχε προαναγγελθεί εδώ και μήνες και είχε αναλάβει τη διοργάνωσή τους η Αμαλιάδα, χάθηκαν λόγω της μη έκδοσης άδειας του δημοτικού κολυμβητηρίου. Μαζί, χάθηκε και μια μεγάλη ευκαιρία ανάδειξης και προβολής του αθλήματος της κολύμβησης, μέσα από ένα γεγονός στο οποίο η περιοχή ανέμενε την άφιξη περίπου 800 αθλητών, ξέχωρα από γονείς και συνοδούς αποστολών των μικρών αθλητών.

Παράλληλα, οι αγώνες αυτοί, επρόκειτο να είναι και οι πρώτοι επίσημοι αγώνες κολύμβησης που θα λάμβαναν χώρα στην πανέμορφη, Ολυμπιακών διαστάσεων, πισίνα της Αμαλιάδας. Με χθεσινή της απόφαση η Περιφερειακή Επιτροπή, αποφάσισε να μετατεθούν οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για τις 9-10/6, στην Πάτρα και στο κολυμβητήριο «Α. Πέπανος». Μια απόφαση, η οποία κοινοποιήθηκε και στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

 

Χάθηκαν και οι Επικοί αγώνες

Εκτός από τους περιφερειακούς αγώνες, το δημοτικό κολυμβητήριο Αμαλιάδας έχασε και ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση λόγω της μη έκδοσης άδειας. Χάθηκαν και οι «Επικοί» αγώνες οι οποίοι ήταν διασυλλογικοί αγώνες, προγραμματισμένοι για το διήμερο του Αγίου Πνεύματος 26,27 Μαΐου, οι οποίοι αγώνες περιελάμβαναν αγωνιστική και προαγωνιστκή κατηγορία στην κολύμβηση, καθώς και το «Epeios Cup» στο Πόλο. Αποτελούσαν δηλαδή αγώνες «προθέρμανση» για το μεγάλο γεγονός των Περιφερειακών, αν θέλετε και ένα test event, το οποίο και αυτό με τη σειρά του έμελλε να προσελκύσει περίπου 400 αθλητές από όλη τη νότια Ελλάδα (200 περίπου αθλητές έμελλε να είναι από συλλόγους της Αθήνας, οι οποίοι θα διέμεναν στην περιοχή της Αμαλιάδας το διήμερο του Αγίου Πνεύματος και οι οποίοι προχώρησαν σε ακύρωση των κρατήσεων).

 

Χάθηκαν και αγώνες Πόλο

Σε αυτή τη μακρά αλυσίδα των χαμένων αγώνων κολύμβησης, έρχονται να προστεθούν και οι αγώνες Πόλο που χάθηκαν, καθώς ήταν στα σχέδια να αναλάβει ο Επειός είτε την πρώτη φάση, είτε τη δεύτερη ή τα Πλέι Άουτ. Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι ο Επειός αναγκάστηκε να δώσει τα παιχνίδια του για την πρώτη φάση στην Πάτρα, ενώ για τα παιχνίδια των Πλέι Άουτ θα υποχρεωθεί να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

  2 comments for “Χάθηκαν οι 2οι Θερινοί Αγώνες Κολύμβησης από την Αμαλιάδα

  1. Νέστορας ραμπαβιλας
    13 Μαΐου 2018 at 12:10 ΠΜ

    Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του δήμου για τη μη έκδοση άδειας του πιο όμορφου κολυμβητηρίου της Πελοποννήσου!!!- και σε ανώτερα! Πάντα τέτοια….

  2. Αποδυτηριάκιας
    13 Μαΐου 2018 at 8:46 ΜΜ

    Δυστυχώς κάτω απ’ όλες αυτές τις “κηδείες” υπάρχει κοινός παρανομαστής που δεν είναι άλλος από τους άσχετους τα λαμόγια, καθώς και ανίκανους που με τη δική μας ανοχή και σε πολλές περιπτώσεις συμβολή έγιναν “άρχοντες”…. Κλείνει ο κύκλος όμως… Εμπρός! Πρέπει να βγούμε μπροστά Αμαλιαδαίοι…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.