ΑΠΟΚ-Θύελλα 3-1: Αποφασιστική νίκη με δέκα παίκτες

spot_img

Προτεινόμενα


Αποφασιστικής σημασίας νίκη σημείωσε το Κουρτέσι, έστω κι αν έμεινε με δέκα παίκτες στο 53΄λόγω αποβολής του Ντίνου Καπώνη. Ο Μιχάλης Παπουτσής πήρε ρίσκα, έβαλε τον Κουλούρη στην επίθεση, παίρνοντάς τον από στόπερ και δικαιώθηκε. Το Κουρτέσι πίεσε και στο 73΄με σουτ έξω από την περιοχή του Μητρόπουλου έφτασε στο «λυτρωτικό» 2-1.

Το Κουρτέσι μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 8΄με πλασέ μέσα από την περιοχή του Ντίνου Καπώνη, όμως η Θύελλα η οποία δεν τα παρατάει ποτέ, ισοφάρισε με κεφαλιά μέσα από την περιοχή του , στο 38΄ με τον Αγγελόπουλο.

Όπως είπαμε στην επανάληψη το Κουρτέσι αν και πίεσε, έμεινε με δέκα παίκτες με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ντίνο Καπώνη. Στο 68΄το Κουρτέσι είχε απευθείας φάουλ με τον Ανδρέα Κωστόπουλο στο δοκάρι. Στο 73΄ο Μητρόπουλος έκανε το 2-1 και έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 85΄έκαναν το τελικό 3-1 με τον Ανδρέα Κωστόπουλο. Στο 88’ το Κουρτέσι έμεινε και με εννέα λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Καλουτά, ο οποίος θα εκτίσει στο ματς με την Πηνεία. Παρά το γεγονός ότι έπαιζε με εννέα το Κουρτέσι, είχε στο 89΄νέο δοκάρι με τον Κωστόπουλο.

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Ι. Σωτηρόπουλος, Κουλούρης, Καλουτάς, Γκούσκος, Α. Κωστόπουλος, Αλ. Καπώνης (53΄Μητρόπουλος), Α. Κόσκορης (6΄Αθανασόπουλος), Κ. Καπώνης, Γεωργόπουλος (70΄Λυκουργιώτης).

Θύελλα: Αθανασόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Γρηγορόπουλος (35′ Τσιγκούνης), Τσιμάνης, Τόλλιας, Τζουβάνης, Κορδός, Αγγελόπουλος, Παργινός, Τριγάζης (58′ Σούφης), Κωστόπουλος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα