ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑ

Απολυμαίνονται κοινόχρηστοι χώροι και πλατείες στον Δήμο Πύργου

  • 61
    Shares

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε πλατείες και κοινόχρηστους –χώρους του Δήμου Πύργου, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προστασίας για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ειδικά συνεργεία του Δήμου προχωρούν σε απολυμάνσεις πλατειών, πεζοδρομίων, πεζοδρόμων, καθώς και άλλων κοινόχρηστων χώρων, με ιδιαίτερη έμφαση αρχικά τα σημεία που διασχίζουν περισσότερο οι πολίτες. Απολυμαίνονται επίσης στάσεις λεωφορείων και παγκάκια. Οι προληπτικές ενέργειες θα συνεχιστούν καθημερινά, πρωί και απόγευμα, τις επόμενες μέρες, με απώτερο σκοπό να απολυμανθούν οι κοινόχρηστοι χώροι σε όλες τις συνοικίες του Δήμου.

Παράλληλα, απευθύνεται εκ νέου έκκληση προς τους πολίτες να περιορίσουν δραστικά τις επισκέψεις τους στα δημοτικά κτήρια και να εξυπηρετούνται τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος:

«Εφαρμόζουμε ένα μεθοδικό και συντονισμένο σχέδιο για την προστασία των πολιτών και της δημόσιας υγείας. Τα μέτρα που λαμβάνουμε είναι προληπτικά και σε συνάρτηση, πάντα, με τις οδηγίες της πολιτείας και της επιστημονικής κοινότητας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι εργάζονται με απόλυτη αυταπάρνηση και συχνά κάτω από αντίξοες συνθήκες, για να μπορούν οι πολίτες του Δήμου Πύργου να αισθάνονται ασφαλείς, μένοντας στα σπίτια τους. Τούτες τις ώρες, είναι απολύτως αναγκαίο να τηρήσουμε όλοι υπεύθυνη στάση, προστατεύοντας τον εαυτό μας, τους συνανθρώπους μας, το κοινωνικό σύνολο». 


  • 61
    Shares