ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ: Εισήγηση για εκκίνηση της Γ’ Εθνικής στις 28 Μαρτίου (upd)

  • 23
    Shares

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται σχετικά με το μέλλον της Γ΄ Εθνικής, ενώ επίκειται η συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, η οποία είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ομοσπονδία είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ανεξάρτητα με το γεγονός ότι σημειώνονται κάποιες αντιδράσεις ομάδων.

Στη διοργανώτρια του Πρωταθλήματος, αλλά συνάμα και Ομοσπονδία, θεωρούν κάτι περισσότερο από δεδομένη την επανέναρξη και ολοκλήρωση της κατηγορίας. Και μάλιστα, οι απόψεις συγκλίνουν στη διαπίστωση ότι όσες ομάδες δεν συμμετάσχουν σε αυτή, θα παίρνουν την άγουσα για τα τοπικά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για το κρίσιμο θέμα των τεστ κορονοϊού, η ΕΠΟ είναι σε επαφή με το υπουργείο Εσωτερικών και τη ΓΓΑ, προκειμένου να αναλάβουν οι δήμοι και περιφέρειες το κόστος των rapid test. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και δοθεί η έγκριση των αρμόδιων αρχών.

Για σήμερα, είχαμε εισήγηση στην Ε.Ε. της ΕΠΟ για επανέναρξη του Πρωταθλήματος στις 28 Μαρτίου.

Παράλληλα, όσες ομάδες δεν θέλουν να αγωνιστούν, θα απαλλάσσονται από πρόστιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilia.news, υπάρχουν σκέψεις για να δοθεί περιθώριο στις ομάδες μια βδομάδα ώστε να δηλώσουν συμμετοχή, χωρίς να απαιτείται παράβολο.


  • 23
    Shares