Παρελθόν από τον Ξενοφώντα θα αποτελέσει ο Βασίλης Δασκαλόπουλος. Ο Ηλείος πορτέρο, έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, μένοντας ελεύθερος από τους “Στρατηγούς”.
Ο Βασίλης Δασκαλόπουλος, θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα των Κρεστένων, τους Άγγελο Κουή, Γιάννη Βλαχόπουλο και Αλέξανδρο Κωστόπουλο, για την άριστη συνεργασία όπως ανέφερε. Επίσης ευχαρίστησε τον προπονητή της ομάδας Ντέγιαν Μιλοσέσκι, καταλήγοντας ως εξής: “Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ξενοφώντα για τη συνέχεια”.
Ο Βασίλης Δασκαλόπουλος, 24 ετών, έχει περάσει από όλες τις Μικτές Ηλείας, ξεκίνησε από τον Αργοναύτη και έχει περάσει από τον Πανηλειακό Κ19 στη Σούπερ Λιγκ 2, εν συνεχεία σε Ηρακλή Παλαιοβαρβάσαινας, Παμβουπρασιακό, Θύελλα, Αλφειό, Ενιπέα, ΑΟ Κυπαρισσίας, πριν φτάσει μέχρι και σήμερα στον Ξενοφώντα.
Ήδη εξετάζει προτάσεις, αλλά όπως είπε, ήθελε πρώτα να αποχωρήσει από τον Ξενοφώντα, ώστε να μπορέσει καλύτερα να συζητήσει για το μέλλον του.