Σενάρια για Γιώργο Πολίτη και Δόξα-Αποχώρησαν Καμαρινός, Χριστόπουλος

spot_img

Προτεινόμενα

Προσποιούμενος τον λογιστή του πήρε 6.000€

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη. Ειδικότερα, άγνωστος δράστης, επικοινώνησε...

Παρελθόν αποτελούν από τη Δόξα Νέας Μανολάδας ο Τάκης Καμαρινός και ο Ανδρέας Χριστόπουλος. Οι δυο ποδοσφαιριστές, έμειναν ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα που θα επιλέξουν.

Μετά την αποχώρηση του Τάκη Καμαρινού, η Δόξα στρέφεται σε λύσεις αμυντικών χαφ. Χθες το βράδυ, ο Γιώργος Πολίτης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παμβουπρασιακό, γεγονός το οποίο φούντωσε τη φημολογία περί σοβαρού ενδεχομένου να συνεχίσει με τη φανέλα της Δόξας. Μάλιστα εκείνο το οποίο συνέτεινε ακόμα περισσότερο σε αυτή τη φιλολογία, είναι το γεγονός ότι ο ίδιος έγραψε σε προσωπικό του στάτους στο facebook, ότι δεν θα συνεχίσει πια στο επίπεδο της Γ΄ Εθνικής, αλλά σε χαμηλότερο.

Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση του Γιώργου Πολίτη ανέφερε: “Μετά από χρόνια ήρθε η ώρα να πω αντίο στην ομάδα μου. Έδωσα ότι είχα γι’αυτήν όπως και αυτή αντίστοιχα μου έδωσε ότι είχε.  Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ άλλο σε αυτό το επίπεδο.. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα Απ όλα τα αδέρφια μου που πέρασαν από αυτά τα αποδυτήρια όλα αυτά τα χρόνια για τις χαρές Αλλά και τις λύπες που μοιραστήκαμε,Την διοίκηση που ήταν απ’τις σπάνιες σε αυτό που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο και όλους τους προπονητές που είχα που μας έδωσε ο καθένας απ’την μεριά του Ότι καλύτερο μπορούσε.. Καλή συνέχεια σε όλους μέσα απ’την καρδιά μου…“.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα