ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχώρησε από τον Αλφειό ο Τσάμπρας, συνεχίζει στη Θύελλα


Παρελθόν από τον Αλφειό αποτελεί ο Γιάννης Τσάμπρας, ο οποίος συνεχίζει στη Θύελλα Πύργου, τη νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 κατηγορία. Ο έμπειρος πορτέρο, ανακοίνωσε πριν από λίγο την αποχώρησή του από τον Αλφειό, μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Με το τέλος της συνεργασίας μας με τον Α. Ο. Αλφειός Επιταλίου…. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα, διοικητικό συμβούλιο.. Προπονητή… Συμπαίκτες… Για την τιμή που μου έκαναν να με δεχτούν στην οικογένεια του ιστορικού σωματείου… Καθώς και για την ΆΨΟΓΗ συνεργασία που είχαμε…. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κ τους εύχομαι υγεία πάνω από όλα και καλή επιτυχία στους στόχους τους…».

Συνεχίζει στη Θύελλα

Λίγο μετά, ήρθε και η ανακοίνωση της Θύελλας, για την απόκτηση του Γιάννη Τσάμπρα:

«Η μεγάλη επιστροφή… Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον Γιάννη Τσάμπρα ποδοσφαιρικά, όλα αυτά τα χρόνια η πορεία του είναι γνωστή και εξαιρετική στο ηλειακό ποδόσφαιρο.
Ακριβώς 20 χρόνια πίσω ο Γιάννης είχε αγωνιστεί με την φανέλα της Θύελλας στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή καθώς υπάρχει ιστορική σχέση της ομάδας με την οικογένεια Τσάμπρα. Ο πατέρας του, Τάκης, από τα ιδρυτικά μέλη και διατελέσας πρόεδρος την δεκαετία του ’60 και ο αξέχαστος αδερφός του Θανάσης έχοντας αγωνιστεί και τιμήσει την φανέλα της ομάδας μας.

Γιάννη σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου, να επιστρέψεις και να προσφέρεις στην Θύελλα μας».

Επιπλέον, στη Θύελλα συνεχίζουν οι πολύτιμοι μέσοι Κώστας Βαγγόπουλος και Σπύρος Καββαθάς