Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022
22.8 C
Pýrgos

Αποχώρησε η ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α. από την Ομοσπονδία ΜΟΤ.Ο.Ε.

spot_img

Αποχώρησε η ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α. από την Ομοσπονδία ΜΟΤ.Ο.Ε.

Παρελθόν η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αμαλιάδας (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α) μαζί με άλλες 6 λέσχες, μεταξύ αυτών και της μεγαλύτερης και αρχαιότερης Λέσχης Αθηνών (Λ.Ε.ΜΟΤ), από την Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε), μετά από τις πρόσφατες αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για νοθεία στις εκλογές, για παντελή ανυπαρξία της στο συνδικαλιστικό κομμάτι και φυσικά αδιαφάνεια, που αφορούν σε οικονομικέςατασθαλίες και κακοδιαχείριση χρήματος!

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Λ.Ε.ΜΟΤ, «μητέρα» του οργανωμένου μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σε συνέχεια της πρόσφατης αποχώρησης των εκπροσώπων 4 ΜοτοσυκλετιστικώνΛεσχών από το Δ.Σ. της ΜΟΤ.Ο.Ε, και της δημόσιας καταγγελίας για τοναναποτελεσματικό και αδιαφανή τρόπο που αυτή λειτουργεί τα τελευταία χρόνια,οι πρώτες 7 Μοτοσυκλετιστικές Λέσχες ταυτίζονται με το σκεπτικό και τις καταγγελίες μας και συμπορεύονται.

Έτσι οι Λέσχες που διαχωρίζουν την θέση τους από τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα αυτό που κατ ́ευφημισμό ονομάζεται ΜΟΤ.Ο.Ε και ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ άμεσα από το δυναμικό της, είναι οι παρακάτω:

1. Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών – ΛΕΜΟΤ

2. Μοτολέσχη Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

3. Μοτολέσχη Ορχομενού – ΜΟΤΟΡ

4. Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αμαλιάδας – ΜΟΤΟΛΕΑ

5. Σύλλογος Φίλων Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σιδηροκάστρου – ΣΥΦΑΜΟΣ

6. Ένωση Μοτοσικλετιστών Αλεξανδρούπολης ̈ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΕΣ ̈

7. Friends & Riders Club

Συνεχίζουμε με ρομαντική διάθεση αλλά συγκεκριμένους στόχους να είμαστε στην πρώτη γραμμή των δράσεων για τον οργανωμένο μοτοσυκλετισμό».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα