Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
18.3 C
Pýrgos

Από τα τέλη Αυγούστου σας είχα ενημερώσει για τα προβλήματα των οδηγών ΤΑΞΙ κ. Λυμπέρη

spot_img

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Από τα τέλη Αυγούστου σας είχα ενημερώσει

για τα προβλήματα των οδηγών ΤΑΞΙ κ. Λυμπέρη

Φτάνει πια κύριοι της Δημοτικής Αρχής! Σταματήστε το καταστροφικό σας έργο! Αφήστε την πόλη και τους κατοίκους της να ηρεμήσουν! Απομένουν 18 μήνες μέχρι της εκλογές ας αφήσετε και κάτι όρθιο στο Δήμο!» ανέφερε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας

«Θεωρώ τέλος υποχρέωσή μου να αναφερθώ και να «καυτηριάσω» την απάνθρωπη συμπεριφορά σας απέναντι στους οδηγούς των ΤΑΞΙ. Τους… «πετάξατε» κυριολεκτικά στις δύο πλευρές του δήθεν βιοκλιματικού πάρκου χωρίς υποδομές! Ένα στέγαστρο για την προστασία και αναμονή τους κάτω από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες χειμώνα – καλοκαίρι. Τουλάχιστον ένα μικρό ενδιαφέρον. Δεν είναι άνθρωποι άλλου Θεού αλλά συμπολίτες μας και ευσυνείδητοι επαγγελματίες που ασκούν κοινωνικό έργο. Δεν σας αγγίζει τίποτα λοιπόν πέρα από το προσωπικό σας συμφέρον;»

Αυτά ανέφερε, στο από τις 27 Αυγούστου 2021, άρθρο του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, σχολιάζοντας την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πόλη της Αμαλιάδας, μετά τις … καταστροφικές παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής Λυμπέρη.

ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

Επτά μήνες μετά και οι αυτοκινητιστές της πόλης, μη αντέχοντας την κοροϊδία από πλευρά του Γιάννη Λυμπέρη, εξερράγησαν και στην επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητας, καλούν τη δημοτική αρχή να «σκύψει» πάνω από τα προβλήματά τους και να δώσει λύσεις.

Καλούν τον Δήμαρχο, ουσιαστικά να «ανοίξει τα αυτιά του», στις προτάσεις τους αλλά και σε όλα όσα είχα πει εδώ και επτά μήνες αναφορικά με τα έργα ανάπλασης της Αμαλιάδας, το βιοκλιματικό και τα υπόλοιπα «εγκλήματα» που έχετε διαπράξει σε βάρος μιας πόλης και των κατοίκων που για χρόνια σας στηρίζουν.

Φτάνει πια κύριε Λυμπέρη! Φτάνει πια κύριοι της Δημοτικής Αρχής! Σταματήστε το καταστροφικό σας έργο! Αφήστε την πόλη και τους κατοίκους της να ηρεμήσουν! Απομένουν 18 μήνες μέχρι της εκλογές ας αφήσετε και κάτι όρθιο στο Δήμο! Σταματήστε την κοροϊδία!

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Σε ότι αφορά τα προβλήματα που αναφέρουν οι αυτοκινητιστές της Αμαλιάδας, στην ανακοίνωσή τους, οφείλω να δηλώσω πως με βρίσκουν καθ’ όλα σύμφωνο και αρωγό στις προσπάθειες που θα γίνουν για την επίλυσή τους.

Εμείς ως νέα Δημοτική Αρχή από το 2023 και για τα επόμενα χρόνια, δεσμευόμαστε πως θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε η δύσκολη εργασία που κάνουν να γίνεται με τις καλύτερες συνθήκες.

Θα υπάρχει διαφάνεια σε όλες μας τις κινήσεις, οι οποίες θα παίρνονται από κοινού με τις παραγωγικές τάξεις και οι αποφάσεις θα τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια από τις όλες τις πλευρές.

Οι αυτοκινητιστές θα μπορούν να σταθμεύουν σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, όπου θα κατασκευαστούν υποδομές – κιόσκι- ώστε να μην είναι έρμαια των καιρικών συνθηκών. Οι αυτοκινητιστές δεν είναι άνθρωποι άλλου Θεού αλλά συμπολίτες μας και ευσυνείδητοι επαγγελματίες που ασκούν κοινωνικό έργο.

Εμείς δεσμευόμαστε πως θα είμαστε η Δημοτική Αρχή όλων των πολιτών και όχι των λίγων και εκλεκτών που είστε εσείς.

Άλλωστε όπως πολλές φορές σας έσω πει ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ κύριε Λυμπέρη !

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα