Από την Ηλεία ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, που δολοφονήθηκε στο γραφείο του στην Αθήνα

spot_img

Προτεινόμενα

Δολοφονική επίθεση στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας δέχθηκε χθες Πέμπτη 12 Οκτωβρίου ο δικηγόρος με καταγωγή από την Ηλεία Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.

Ήταν γιος του πρώην Βουλευτή  από την Λαμπεία, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου.

Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο του φορώντας κουκούλες και δολοφόνησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν. Ήταν δέκα λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα, όταν συνεργάτης του τηλεφώνησε στην Αστυνομία και σε κατάσταση σοκ, είπε ότι πυροβόλησαν τον δικηγόρο. Οι αστυνομικοί που έφθασαν πρώτοι στο σημείο, μπήκαν στο γραφείο του και τον είδαν πεσμένο στο πάτωμα με τραύματα στο στομάχι και την κοιλιά. Αμέσως το σημείο αποκλείστηκε και κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, “σαρώνουν” το χώρο για να συγκεντρώσουν στοιχεία και μαρτυρίες για τους ενόπλους εισβολείς.

Οι πρώτες μαρτυρίες κάνουν λόγο για δύο άτομα που μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Στο γραφείο του ποινικολόγου μπήκαν χτυπώντας το κουδούνι, προσποιούμενοι τους πελάτες. Το θύμα βρισκόταν μαζί με έναν συνεργάτη του. Οι αστυνομικοί λαμβάνουν κατάθεση τόσο από τον συνεργάτη του όσο και από έναν  συνάδελφο του στο ακριβώς διπλανό γραφείο που άκουσε φωνές.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν γιος του αείμνηστου πρώην βουλευτή της ΝΔ Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου και αδελφός του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα