ΗΛΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Από την πλήρη απαξίωση στο… όψιμο ενδιαφέρον!


Από την πλήρη απαξίωση στο… όψιμο ενδιαφέρον! 

Ξαφνικό… ενδιαφέρον για την Ηλεία και τις δομές της δείχνει η κυβέρνηση, στέλνοντας τις επόμενες ημέρες δύο Υφυπουργούς της στο νομό, σε διάφορες επισκέψεις και συναντήσεις εργασίας… Η προσπάθεια «αποφόρτισης» του όλου αρνητικού κλίματος και της ελαχιστοποίησης του «πολιτικού κόστους»… μόλις ξεκίνησε! 

Είναι σίγουρο ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα δούμε τη μισή κυβέρνηση να παρελαύνει από την Ηλεία. Το θέμα όμως δεν είναι να δούμε τα πρόσωπα, από πρόσωπα, υποσχέσεις και χειροκροτήματα έχουμε χορτάσει. Το ζητούμενο είναι η ανάκτηση του «χαμένου εδάφους». 

Έτσι, σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, την Παρασκευή θα βρεθεί στην Ηλεία ο  Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για Ειδικά Ψηφιακά Έργα και το Κτηματολόγιο, κ. Γεώργιος Στύλιος, όπου θα επισκεφτεί το Υποθηκοφυλακείο του Πύργου το οποίο πέρασε στην ψηφιακή εποχή.

Την επόμενη ημέρα, το Σάββατο, στην Ηλεία θα βρεθεί η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Δόμνα Μαρία Μιχαηλίδου, η οποία θα επισκεφτεί αρκετές δομές του Πύργου.