ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από τη μεγάλη χαρά στην ανείπωτη θλίψη για την οικογένεια Νιπεργιάλη

  • 248
    Shares

Μια μέρα μετά την απόλυτη επιτυχία, το ιστορικό Πρωτάθλημα με τις 26 στις 26 νίκες, με το οποίο κατέρριψε το δικό του προηγούμενο ρεκόρ, με τις 25/26 νίκες, ο Βασίλης Νιπεργιάλης βιώνει ένα προσωπικό δράμα. Έχασε σε ηλικία 72 ετών τη μητέρα του, Κωνσταντίνα Νιπεργιάλη (Δανίκα), μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Βασίλης Νιπεργιάλης, στη χθεσινή φιέστα του ΑΣΣ Αμαλιάδας, προχώρησε σε αφιέρωση αυτή της επιτυχίας στη μητέρα του, η οποία απουσίαζε από το γήπεδο και ήταν η πρώτη φορά στην οποία σε ένα σημαντικό παιχνίδι δεν βρισκόταν κοντά στον γιο της, στον οποίο βρέθηκε σε όλες τις μεγάλες αθλητικές επιτυχίες του. Ο Βασίλης Νιπεργιάλης, αφιέρωσε την επιτυχία αυτή στη μητέρα του, στο πρόσωπο της οποίας αφιέρωνε όπως είπε, στις μητέρες όλων των αθλητών, οι οποίες στέκονται πλάι τους.

«Μανούλα δεν ήσουν σήμερα εδώ όπως το 2014 και όλα τα χρόνια στον Αθλητισμό και τη ζωή μου .
Σε σένα οφείλω τα πάντα», ανέφερε ο Βασίλης Νιπεργιάλης σε προσωπική του ανάρτηση λίγο αργότερα.

Βαρύ πένθος και για τον πρόεδρο του ΑΣΣ Αμαλιάδας, Ηλία Νιπεργιάλη, ο οποίος έχασε την αγαπημένη του σύζυγο.

Έφυγε για το αιώνιο ταξίδι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτερας σε ηλικία 72 ετών η Κωνσταντίνα Δανίκα Νιπεργιάλη .Τους τελευταίους μήνες είχε σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετώπισε με θάρρος μέχρι τελευταία στιγμή .

Γεννήθηκε στο Σιμόπουλο Πηνείας και καμαρώσε μια καταπληκτική οικογένεια .Σύζυγος του Ηλία Νιπεργιάλη πρώην διευθυντή ΟΑΕΔ Πύργου ,μητέρα δύο παιδιών του Κώστα Νιπεργιάλη καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Βασίλη Νιπεργιάλη επιχειρηματία – προπονητή καλαθοσφαίρισης .

Ευγενική , γλυκομίλητη με ατελείωτη αφοσίωση στην οικογένεια της . Στυλοβάτης των οικογενειακών επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης που διακρίνονται τα τελευταία 20 χρόνια στην Ηλεία με την καθημερινή της καθοριστική παρουσία .

Η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει αύριο Μ. Τρίτη στις 11π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας. Η σορός θα βρίσκεται από τις 10π.μ.

Το ilia.news εκφράζει τα ολόθερμα συλλυπητήριά του στην οικογένεια Νιπεργιάλη.


  • 248
    Shares