ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

Από τον δήμο Πηνειού η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων – Ενημέρωση από τον δήμο

  • 382
    Shares

«Σας ενημερώνουμε  πως ο Δήμος Πηνειού με έδρα τη Γαστούνη Ηλείας,  είναι ο Δήμος που έχει πληγεί περισσότερο από όλους τους Δήμους του Νομού Ηλείας όσον αφορά την έξαρση του κορονοϊού στη χώρα μας.

Είναι γεγονός πως η συντριπτική πλειοψηφία των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής, προέρχονται από τη Γαστούνη, το Βαρθολομιό και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πηνειού.

Αυτές τις μέρες πραγματοποιείται μια τιτάνια προσπάθεια από τον Δήμαρχο Πηνειού και τη Δημοτική Αρχή  για την προστασία των πολιτών , την ενημέρωση, τη πρόληψη   και την γενικότερη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Για τους λόγους αυτούς, αύριο 10/03/2020 και ώρα 10:00 π.μ. ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας, στο κτίριο Σισίνη, στη Γαστούνη, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλο, την συντοπίτισσα Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γεωργία Πλώτα και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Ηλείας με σκοπό την ενημέρωση και τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσιμης αυτής κατάστασης».


  • 382
    Shares