ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΗΝΕΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Από τον Πύργο… προμηθεύτηκε καθαριστικά ο δήμος Πηνειού!


Τι κρύβεται πίσω από την απευθείας ανάθεση είδη υγιεινής του Δήμου Πηνειού σε εταιρία στον Πύργο Ηλείας ;

Απορίες γεννούνται μετά την απόφαση του Δημάρχου Πηνειού, Ανδρέα Μαρίνου να προβεί σε απευθείας ανάθεση για την προμήθεια ειδών υγιεινής και καθαριότητας τελικής αξίας 5.000 ευρώ σε εταιρία Εμπορίας Χαρτικών & Απορρυπαντικών στον Πύργο Ηλείας.

Η συγκεκριμένη απόφαση οδηγεί στην γέννηση κάποιων ερωτημάτων όπως γιατί ο κ. Μαρίνος προέβη σε μια απευθείας ανάθεση σε εταιρία στον Πύργο ;

Δεν υπάρχει καμία άλλη επιχείρηση σε Γαστούνη, Βαρθολομιό, Τραγανό που θα μπορούσε να προμηθεύσει τον δήμο Πηνειού με αυτά τα καθαριστικά ;

Δεν υπάρχουν στο Δήμο του εταιρίες εμπορίου Χαρτικών ;

Γιατί να πρέπει να αναθέσει απευθείας το έργο σε συγκεκριμένη εταιρία στο Πύργο Ηλείας και να μην γίνει διαγωνισμός ώστε να ληφθούν και άλλες προσφορές από άλλες εταιρίες και σε άλλους δήμους.

Μήπως υπάρχει σχέση του Δημάρχου με τον εκπρόσωπο της εταιρίας ;

Τι μπορεί να υποκρύπτει η απόφαση αυτή ;

Φυσικά σε αυτά τα ερωτήματα είναι αρμόδιος να απαντήσει ο ίδιος ο δήμαρχος όπου προέβη στην απόφαση αυτή προκειμένου να μάθουμε  τι τον οδήγησε στην απόφαση αυτή.

Πάντως αποκλείεται ολόκληρος δήμος να μην έχει καταστήματα ή εταιρίες ώστε να αναθέσει το έργο ή να μην μπορούσε να μπει στη διαδικασία προκήρυξης διαγωνισμού για την αγορά χαρτικών.

Δεν ειναι δικαιολογημένες οι Καταγγελίες αγανάκτησης από τους επιχειρηματίες της περιοχής ;