ΗΛΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Από το γραφείο… στο χωράφι!

  • 544
    Shares

Μπορεί να ανέβαλε τα βαριά καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολίτικης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι «πιάστηκε» από την καρέκλα ξεχνώντας όλα τα υπόλοιπα. Έτσι, μετά τις υποχρεώσεις των τελευταίων ημερών στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πάτρας, όπου συναντήθηκε και με τον Υπουργό Μάκη Βορίδη, και τις προχθεσινές υποχρεώσεις του στη Ναύπακτο, ο Θοδωρής Βασιλόπουλος πέρασε το Σαββατοκύριακό του… πάνω στο τρακτέρ του, στα χωράφια του, ξεκινώντας την προετοιμασία για τη νέα καλλιέργεια!

Από την πρώτη στιγμή εξάλλου είχαμε πει όλοι ότι ο Θοδωρής Βασιλόπουλος δεν κατέλαβε τυχαία το αξίωμα του αντιπεριφερειάρχη, αλλά το κέρδισε με την εργατικότητά του, με το ήθος του, με τον χαρακτήρα του. Είναι ο άνθρωπος που «ξέρει τη δουλειά», δεν φοβάται τη δουλειά και που… ίσα – ίσα… είναι ικανός να αφήσει τις δικές του δουλειές πίσω για να πάει να βοηθήσει κάποιον άλλον.

Η μέχρι στιγμής πορεία και οι αγώνες του μέσα από την Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας, την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών στη συνέχεια, το αγροτοσυνδικαλιστικό κίνημα και γενικότερα, η στάση ζωής του, αυτά αποδεικνύουν.


  • 544
    Shares