ΗΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΓΕΙΑ

Από το Νοσοκομείο του Πύργου και όχι της Αμαλιάδας ο γιατρός – Βίαια προσαγωγή για όσους δεν…


Από το Νοσοκομείο του Πύργου και όχι της Αμαλιάδας ο γιατρός που νοσηλεύεται στο Ρίο 

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου έχει μεταφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου ο οποίος βγήκε θετικός στο τεστ για κορωνοϊό. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η σύζυγός του, βρισκόταν στο γκρουπ που επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες τους Αγίους Τόπους. 

Η μετάδοση της είδησης από τα δελτία ειδήσεων ότι νοσεί γιατρός του Νοσοκομείου Αμαλιάδας δεν ευσταθεί, αφού το περιστατικό έχει να κάνει με τον εν λόγω γιατρό του Νοσοκομείου του Πύργου. 

Η ιχνηλάτηση «έφτασε» στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου προτρέποντας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τον Διοικητή του κ. Χρήστο Χριστόπουλο και σε μια ακόμα γιατρό να περιορίσουν προληπτικά τις μετακινήσεις και τις επαφές τους. Του μεν κ. Χριστόπουλου επειδή από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας για την αντιμετώπιση της κρίσης και ήρθε σε επαφή με γιατρούς που αργότερα τέθηκαν σε περιορισμό, της δε ιατρού, επειδή στο γκρουπ των Αγίων Τόπων βρισκόταν η αδερφή της. 

 

Βίαια προσαγωγή για όσους δεν επιθυμούν να εφημερεύσουν 

Την ίδια στιγμή και υπό το καθεστώς της ανησυχίας, αρκετοί είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που δεν επιθυμούν να εφημερεύσουν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας «κατεβάζοντας» αναρρωτικές άδειες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης μαζί με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Κώστα Τσαούση βρίσκονται σε επαφή με την Εισαγγελία Αμαλιάδας προκειμένου, αν χρειασθεί, να γίνει ακόμα και «βίαιη προσαγωγή» γιατρών στο Νοσοκομείο για να διεξαχθεί κανονικά η εφημερία.