ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Από το «Χαβάη 5-0» στο… «Χάλι μας το μαύρο…!»


Άλλο ένα έργο «βιτρίνας» από την Δημοτική Αρχή του δήμου Ήλιδας που πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται… σε «άλλο πλανήτη», μακριά από τον δήμο, τις ανάγκες και τα προβλήματά του. Μετά από δύο χρόνια απραξίας, η Δημοτική Αρχή (όσοι έχουν απομείνει δηλαδή) «πανηγυρίζουν» για την τοποθέτηση φοινικόδεντρων στην είσοδο της πόλης «διαφημίζοντας» την Κουρούτα και τις ομορφιές της! Γίναμε ξαφνικά «Χαβάη 5-0».

Για το χάλι μας το μαύρο όμως μέσα στην πόλη της Αμαλιάδας δεν λέμε τίποτα. Για τα σκουπίδια κάθε είδους που σχηματίζουν «βουνά» σε κάθε δρόμο, σε κάθε γειτονιά της πόλης… ούτε κουβέντα.

Η αλήθεια, αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που μας έστειλαν τα τελευταία 24ωρα αναγνώστες μας από διάφορες γειτονιές της Αμαλιάδας, γνωρίζοντας ότι το «Ilia.news» είναι το μοναδικό δημοσιογραφικό site που δεν θα τις «καταχονιάσει» αλλά θα τις προβάλει, λειτουργώντας με… απλό δημοσιογραφικό ένστικτο αλλά και με… κοινή λογική!

Πολύ ωραία δήμαρχε όλα αυτά. Αν κάποιος όμως δει τους φοίνικες, δει την Κουρούτα, δει αυτά που «πρέπει» να δει και μετά σκεφτεί… «ας πάω να δω και πως είναι η Αμαλιάδα»… τι θα του δείξουμε; Τα σκουπίδια; Ή δεν θα φτάσει μέχρι εκεί αφού δεν υπάρχει πλέον δρόμος για δρόμος για να περάσει. Ούτε νερό να τους κεράσουμε τους ανθρώπους δεν έχουμε, με εμφιαλωμένα θα τρέχουμε.

Επίσης, μπήκαμε στο καλοκαίρι. Πότε θα βγει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας στα «γνωστά» «φιλικά» του ΜΜΕ να απειλήσει πάλι τους δημότες ότι θα κόψει πρόστιμα κλπ σε όσους πετάνε φύλα, κλαδιά κλπ; Άργησε φέτος.

Δείξτε εσείς τις εικόνες με τους φοίνικές και δείχνουμε εμείς τις πραγματικές φωτογραφίες από τις γειτονιές της Αμαλιάδας.

Υ.Γ Αυτές ειναι από καταγγελίες δημοτών και ψηφοφόρων σας …Άμα βγούμε εμείς για ρεπορτάζ θα γελάσει κάθε πικραμένος με τα καμώματα σας…Αλλά οπως έχουμε ξαναγράψει τα χόρτα δεν έχουν «μεροκάματο».