ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

«Απών» ακόμα και από… τη γειτονιά του ο δήμαρχος Ήλιδας! (βίντεο)

  • 205
    Shares

Αναγκασμένοι να ζουν δίπλα… σε μια «ζούγκλα» είναι οι κάτοικοι μιας ολόκληρης γειτονιάς… 100 μόλις μέτρα από το σπίτι του δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη!

Από τις 10 Μαΐου οι κάτοικοι της γειτονιάς στην παλιά είσοδο του γηπέδου (γηπέδου 35) έχουν ζητήσει από τον δήμο τον καθαρισμό ενός οικοπέδου, που κανείς δεν γνωρίζει τους ιδιοκτήτες του, στο οποίο τα χόρτα φτάνουν… ακόμα και τα 2 μέτρα ύψος, δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός, τα φίδια, τα ποντίκια και τα αδέσποτα κάνουν κάθε μέρα «πάρτι», ενώ σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, «παρέλαση» κάνουν κάθε μέρα και αρκετά περιθωριακά άτομα.

Τα «ναι» του δημάρχου Ήλιδας διαδέχθηκαν τα «ναι» του αρμόδιου αντιδημάρχου Βαγγέλη Χριστοφόρου με αποτέλεσμα… το απόλυτο μηδέν!

Οι κάτοικοι δεν μπορούν να βγουν βράδυ από τα σπίτια τους, τα μικρά παιδιά δεν έχουν που να πάνε να παίξουν και η «ζούγκλα» μέρα με τη μέρα μεγαλώνει.

Οι κάτοικοι της περιοχής ωστόσο επισημαίνουν πως όταν έκαναν πέρυσι αίτηση, στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή, το οικόπεδο καθαρίστηκε αμέσως!

Δυστυχώς, η ανεπάρκεια της σημερινής Δημοτικής Αρχής φαίνεται όλο και πιο πολύ κάθε μέρα που περνά, αφού είναι «ανύπαρκτη» ακόμα και στη γειτονιά του ίδιου του δημάρχου…


  • 205
    Shares