Αρήνη Ζαχάρως: Ο δρόμος υποχώρησε κάτω από τα πόδια τους! (φώτο)

spot_img

Προτεινόμενα

Έντονα φαινόμενα καθιζήσεων και κατολισθήσεων προκλήθηκαν από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις, στον επαρχιακό δρόμο Ζαχάρως-Βρεστού, στο ύψος της τοπικής κοινότητας Αρήνης.

Οι κατολισθήσεις είχαν σαν αποτέλεσμα να κοπεί ο δρόμος σε μήκος 50 μέτρων, ενώ άμεση ήταν η ενημέρωση από τους προέδρους των Τ.Κ. της περιοχής, προς την πολιτική προστασίας της Περιφέρειας.

Επιτόπου έφτασαν μηχανήματα έργων τα οποία ξεκίνησαν των αποκατάσταση των ζημιών, υπό την επίβλεψη   του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Κώστα Μητρόπουλου.

Το φαινόμενο ωστόσο βρίσκεται εν εξελίξει  με συνέπεια να προκαλούνται συνεχείς καθιζήσεις στο δρόμο, που είχαν σαν αποτέλεσμα  διερχόμενο όχημα κυριολεκτικά να βρεθεί στον «αέρα», από την καταστροφή του οδοστρώματος!

Στο σημείο αυτό εξάλλου πριν από 20 χρόνια περίπου υπήρξε ανάλογο φαινόμενο και μάλιστα στη συνέχεια δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα για έργα προστασίας, χωρίς όμως να δοθεί λύση…

Ο εν λόγω δρόμος πάντως εξυπηρετεί  μεγάλο αριθμό κατοίκων από Ζαχάρω μέχρι Αμυγδαλιές και θα πρέπει να εκπονηθεί άμεσα μελέτη για την οριστική αποκατάστασή του.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα