ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρίων Αμαλιάδας: Αισιόδοξοι για νέες επιτυχίες στην Πάτρα-Η αποστολή


Στην Πάτρα και στην διασυλλογική ημερίδα ορίων θα αγωνιστεί ο Αρίων Αμαλιάδας αύριο Σάββατο. Η αποστολή του συλλόγου έχει στόχο νέες επιτυχίες και προκρίσεις.

Η ομάδα του Αρίων έχει ήδη πετύχει 6 προκρίσεις στους Πανελλήνιους Αγώνες που θα διεξαχθούν από 2 έως 4 Φεβρουαρίου στο Ο.Α.Κ.Α στην Αθήνα και ετοιμάζεται για νέες επιτυχίες που θα συνοδευτούν από μεγάλες επιδόσεις. Διακρίσεις όμως περιμένουμε και από τους μικρούς 9-12, οι οποίοι έχουν δείξει ότι έχουν τα φόντα  και να πρωταγωνιστούν. Τους αθλητές συνοδεύουν οι προπονητές της ομάδας Γιάννης Βυθούλκας και Ηλίας Τσεκούρας.

Συμμετέχουν οι: Γιάννης Κατσούλας, Παναγιώτης Δάρας, Θεοδόσης Μπομπής,Μιχάλης Μερτσόπουλος,Ραφαέλα Βυθούλκα,Δανάη Αβραμοπούλου, Τζωρτζίνα Κατσούλα,Κατερίνα Δημητρακοπούλου, Σαβιάννα Βυθούλκα,Νάσια Γκρουμούσα,Αναστασία Δάρα, Μαρκέλλα Ψάλτη, Ευαγγελία Καρτάνου,Ματίνα Παπακωνσταντίνου, Φαίη Κωστοπούλου, Χρήστος Μερτσόπουλος, Χρήστος Μπουλμπασάκος, Ορέστης Πασσά,Ορέστης Γιαννόπουλος, Σωτήρης Χορεμιώτης, Παναγιώτης Ζαγαρέλος, Ανδρέας Τσουκαλάς, Γιάννης Ράλλης, Χάρης Ράλλης.