ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρβανίτης: «Εάν υπάρξει ομάδα που θα μου δώσει κίνητρο, θα παίξω»

  • 56
    Shares

Σίγουρος για τον εαυτό του, ακόμα και να αγωνιστεί για μια σεζόν ξανά σε μια εθνική κατηγορία, ακόμα κι αν αυτή είναι η Γ΄ Εθνική και ο Αίας Γαστούνης, εμφανίζεται ο Δημήτρης Αρβανίτης. Και όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι από πέρυσι είχε αρχίσει να γυροφέρνει στο μυαλό του την ιδέα να ξεκινήσει κάτι εντελώς νέο στην ποδοσφαιρική του διαδρομή.

 

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ηλείας, μιλώντας στο ilia.news, υπογράμμισε ότι εκείνο το οποίο θα παίξει ρόλο στην επικείμενη απόφασή του, θα είναι το αν θα υπάρξει πρόταση, από ομάδα η οποία θα διαθέτει ένα συγκεκριμένο πλάνο και θα του προσφέρει το κίνητρο να αγωνιστεί. Ο ίδιος νιώθει δυνατός και σε θέση να προσφέρει ακόμα πολλά στο ποδόσφαιρο, ακόμα και αν μιλάμε για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Αίαντα της Γ΄ Εθνικής πλέον: «Νιώθω ακόμα ότι είμαι σε θέση να αγωνιστώ και μάλιστα σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Φτάνει να υπάρξει η ομάδα που θα μου δώσει το κίνητρο για να αγωνιστώ. Δεν αποκλείω τίποτα αυτή τη στιγμή, αφού δεν έχω κάνει καμία συζήτηση».

Ο Δημήτρης Αρβανίτης, τον προσεχή Αύγουστο, κλείνει τα 40 του χρόνια, ωστόσο η παρουσία του και οι διακρίσεις του τα τρία τελευταία χρόνια, στα οποία μετράει μια άνοδο στη Β΄ Εθνική με τον Αστέρα και μια άνοδο στη Γ΄ Εθνική με τον Αίαντα, σαφώς και μαρτυρούν ότι πρόκειται για μια υπολογίσιμη μονάδα για κάθε ομάδα, σε ένα νευραλγικό χώρο, όπως το κέντρο της άμυνας. Η σεζόν που έκανε με τον Αίαντα επίσης δικαίωσε την περσινή επιλογή του να συνεχίσει να αγωνίζεται. Με μια πλούσια καριέρα σε Super League 1 και Super League 2, με τις φανέλες του Πανηλειακού, του ΟΦΗ, του Ολυμπιακού Βόλου, του Ιωνικού και του Πανελευσινιακού, θα αποτελέσει σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα του φετινού καλοκαιριού στην Ηλεία.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος


  • 56
    Shares