Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022
28.8 C
Pýrgos

Αργολίδα, Ηράκλειο, Καβάλα, υπέδειξαν Ζαγοράκη-Τί θα πράξει η Ηλεία!

spot_img

Τρεις Ενώσεις, η ΕΠΣ Αργολίδας, η ΕΠΣ Ηρακλείου και η ΕΠΣ Καβάλας, υπέδειξαν σήμερα τον Θοδωρή Ζαγοράκη για Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Όλα αυτά ενώ απαιτείται να τον υποδείξουν οκτώ Ενώσεις, προκειμένου να μπορέσει να ανακηρυχθεί “υποψήφιος”. Ωστόσο αυτό είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα συμβεί, καθώς ο Θοδωρής Ζαγοράκης, θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος (φωτό με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη).

Οι μέρες πλέον μετρούν αντίστροφα, δεν έχουν απομείνει και πολλές μέχρι να εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, οι οποίες λήγουν την Τρίτη.

Η ΕΠΣ Ηλείας, θα κληθεί τις επόμενες μέρες να αποφασίσει. Αν θα υποδείξει υποψήφιο Πρόεδρο, αν θα υποδείξει υποψήφιο μέλος για την Ε.Ε. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι τελικά θα στηρίξει αφαλώς την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά θα επιχειρήσει να υποδείξει και υποψήφιο για την Ε.Ε. και θα είναι εκτός απροόπτου ξανά η Βίκυ Δημητρακοπούλου, η οποία είχε προταθεί και τις προηγούμενες εκλογές.

 

 

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα