Αργοσβήνει μια… «πορφυρογέννητη»! Το «καμάρι» της Ανδραβίδας εκπέμπει SOS

spot_img

Προτεινόμενα

Σήμα κινδύνου εκπέμπει η ιστορική «Πριγκίπισσα» της Ηλείας, η Δάφνη Ανδραβίδας. Ο σύλλογος που την προηγούμενη δεκαετία, μεσουρανούσε στα γήπεδα της Δ΄ Εθνικής, με διαδοχικές εξαιρετικές πορείες, με κατακτήσεις Πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Σούπερ Καπ εντός Ηλείας. Κι όμως η Δάφνη, η οποία ουδέποτε υποβιβάστηκε από την Α1, αλλά επέλεξε μόνη της να υποβιβαστεί δυο κατηγορίες για να αντεπεξέλθει στις νέες συνθήκες, σήμερα βρίσκεται σε οριακό σημείο.

Η Δάφνη σήμερα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία και αν και είχε εξαιρετική πορεία πέρσι, δεν κατάφερε να ανέβει στην Α1. Η επιτυχία των τελευταίων ετών στη Δάφνη, είναι ότι έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια ομάδα η οποία είναι αυτάρκης οικονομικά. Με δραστική μείωση του μπάτζετ, ανάδειξη νέων παικτών από τα πολύ οργανωμένα φυτώριά της, καθιστά ρεαλιστική την ύπαρξή της. Κι όμως, φαίνεται ότι το ενδιαφέρον είναι περιορισμένο, η παρουσία στις Γενικές Συνελεύσεις μηδαμινή, ακόμα και για τη νέα σεζόν, όπου το μισό μπάτζετ μιας ομάδας Α2 είναι εξασφαλισμένο. Όλα αυτά τη στιγμή φαίνεται ότι τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

Τη Δευτέρα στις 8:30μ.μ., στο δημαρχείο Ανδραβίδας, γίνεται η ύστατη προσπάθεια σύστασης νέου Δ.Σ., ενώ την Παρασκευή 23 Αυγούστου, λήγει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής της ομάδας.

Απομένει να δούμε αν έστω και την ύστατη στιγμή αποτραπεί ο αφανισμός της Δάφνης και η ομάδα πάρει το δρόμο της, μπαίνοντας στο γήπεδο για να ξεκινήσει την πορεία της στη νέα σεζόν.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα