ΑΡΕΤΗ: «Έσβησε»… περιμένοντας το ασθενοφόρο!

spot_img

Προτεινόμενα

Μια σοβαρά καταγγελία φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρετής κ. Βασίλης Δρακιάς. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Δρακιάς καυτηριάζει την απουσία του ασθενοφόρου σήμερα το μεσημέρι από τον σταθμό ου ΕΚΑΒ στο Κουρτέσι (2 λεπτά περίπου από την Αρετή) με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει μια γυναίκα… περιμένοντας ασθενοφόρο να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο…

Ασθενοφόρο τελικά πήγε, από την Αμαλιάδα, μετά από μισή ώρα. Αλλά ήταν πλέον αργά για την άτυχη γυναίκα.

Αναλυτικότερα στην καταγγελία του ο κ. Δρακιάς αναφέρει:

«O Πολυδιαφημισμένος σταθμός του ΕΚΑΒ στο Κουρτέσι, δυστυχώς αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων. Ποιος ο λόγος ύπαρξης του; Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες χρειαστήκαμε στην Αρετή ασθενοφόρο και δυστυχώς απουσίαζε από τον σταθμό στο Κουρτέσι. Σήμερα στη 13.00 το μεσημέρι μια συγχωριανή μας, άφησε την τελευταία της πνοή αναμένοντας τη διακομιδή της με ασθενοφόρο. Το ΕΚΑΒ ήρθε από την Αμαλιάδα σε 30 λεπτά περίπου, αλλά ο χρόνος που χάθηκε, ήταν πολύτιμος. Πριν λίγους μήνες μια γυναίκα απεβίωσε στα χέρια του συζύγου της, περιμένοντας δυο ώρες να έρθει ένα ασθενοφόρο πάλι δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο σταθμό στο Κουρτέσι!

Καλές οι φωτογραφίες αλλά να μη μένουμε μόνο σε αυτές, φυσικά δε αναφέρομαι στους διασώστες του ΕΚΑΒ σε αυτούς χρωστάμε δεν μας χρωστάνε!! Αντίθετα κάποιοι άλλοι μας χρωστάνε ένα καλύτερο τόπο , μια καλύτερη Ηλεία, μια καλύτερη Ελλάδα!!!

Ελλάδα 2020 και τα δεδομένα, είναι ακόμη ζητούμενα».

Επειδή υγεία στην Ηλεία δεν πρέπει να είναι μόνο η «κόντρα» ανάμεσα στα Νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας. Τα προβλήματα είναι πολλαπλά και σε όλους τους τομείς.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα