ΗΛΕΙΑ

Αριδάκης: “Ο Ηλειακός Βαρθολομιού έχει ξεκάθαρο στόχο και είναι η παραμονή”


Μια πολύ σημαντική παράμετρο για την επιτυχία διαθέτει ο φετινός Ηλειακός Βαρθολομιού και όλοι εργάζονται με γνώμονα αυτόν, σύμφωνα με τον Νίκο Αριδάκη. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, δεν έκρυψε τα λόγια του και περιέγραψε ως μοναδικό στόχο της ομάδας, την παραμονή στην Α1 κατηγορία. 

Ο ίδιος, πιστεύει ότι βασικό συστατικό της επιτυχίας σε μια ομάδα, είναι να γνωρίζει εκεί που θέλει να φτάσει. Η ομάδα, φέτος εκ των πραγμάτων θα προχωρήσει σε ανανέωση του δυναμικού της και θα προωθήσει νέους ποδοσφαιριστές από τα φυτώριά της. Αυτό σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους παίκτες οι οποίοι θα καταστεί εφικτό να αποκτηθούν, θα έχει σαν στόχο να μπορέσει ο Ηλειακός να ανανεωσει τη συμμετοχή του στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

Εάν σκεφτούμε ότι και πέρσι η ομάδα έφτασε πρακτικά να διεκδικεί την παραμονή της, στον Ηλειακό πιστεύουν ότι σε μια μεταβατική περίοδο, μια ιδιαίτερη σεζόν λόγω των συνθηκών που επικρατούν, μπορεί η ομάδα να πετύχει κάτι ανάλογο, ακολουθώντας όμως αυτή τη φορά έναν άλλο δρόμο.

Στο μεταξύ, έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για προπονητή, με την ομάδα του Βαρθολομιού, να βρίσκεται σε συζητήσεις με γνωστά ονόματα του χώρου και μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, θα είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο της τεχνικό.