Αρχαία Ολυμπία: Μοναδική Αυγουστιάτικη Πανσέληνος με «Τα Χρώματα της Ήλιδας»

spot_img

Προτεινόμενα

Τη Δευτέρα, το βράδυ, μια μοναδική βραδιά χάρισαν «Τα Χρώματα της Ήλιδας» στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη. Στο ξεχωριστό αυτό αφιέρωμα που είχε τον τίτλο «Ό,τι κι αν πω δεν σε ξεχνώ» η Χαρά Σκουλαρίκου και ο Γιώργος Αδαμόπουλος ερμήνευσαν αξέχαστες επιτυχίες του Τσιτσάνη.

Στην καλλιτεχνική διεύθυνση, στο πιάνο και το ακορντεόν ήταν ο Γιώργος Γκιντζίρης, ο Παύλος Αυγερινόπουλος, ο Στάθης Δεββές και ο Θανάσης Πουλακίδας στο μπουζούκι, η Τασία Κωστοβασίλη και ο Νίκος Στεφανίδης στην κιθάρα, ο Δημήτρης Μαλεβίτης στο μπάσο, ενώ η Νάνσυ Τζανετοπούλου έκανε την αφήγηση, αναφερόμενη στη ζωή και το έργο του Βασίλη Τσιτσάνη.

Πλήθος κόσμου παρακολουθούσαν την όμορφη αυτή βραδιά και απόλαυσαν το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι σιγοτραγουδώντας μαζί με το μουσικό σύνολο «Τα Χρώματα της Ήλιδας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο μαέστρος της Ορχήστρας μαζί με τα μέλη παρέδωσαν αναμνηστικά στην Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας κ. Ερωφίλη – Ίριδα Κόλλια και στο Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Θύμιο Κοτζιά, ευχαριστώντας τους παράλληλα για την φιλοξενία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα