ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρχηγοί του Αίαντα: “‘Εχουμε μάγκα προπονητή και μάγκα γυμναστή”

  • 49
    Shares

Θέση για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Αίαντα, πήραν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι παίκτες, αυτοί οι οποίοι αγωνίζονται, δέχονται την καλή και την άσχημη κριτική, αυτοί οι οποίοι σε τελική ανάλυση είναι οι πρωταγωνιστές, αποφάσισαν να βγούνε μπροστά και με ανακοίνωσή της, να αναλάβουν την ευθύνη για τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα.

Είναι μια ανακοίνωση η οποία αφορά το σύνολο των ποδοσφαιριστών, η οποία εκφράζεται δια μέσου των τεσσάρων αρχηγών, Γιώργου Σταθάτου, Ανδρέα Αντωνόπουλου, Γιώργου Μπουρούκη και Νίκου Δούλου.

«Με αφορμή τα τελευταία αποτελέσματα, θα θέλαμε εμείς οι ποδοσφαιριστές του Αίαντα, να αναλάβουμε την ευθύνη γι’ αυτά. Και το λέμε αυτό, διότι είμαστε υποχρεωμένοι να αναλαμβάνουμε ευθύνες όταν μας αναλογούν, χωρίς να θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από άλλους. Είμαστε εδώ για να πούμε ότι έχουμε χρέος να δείξουμε στη συνέχεια την ανάλογη εικόνα, μαζί με τον προπονητή μας και τον γυμναστή μας, διότι έχουμε μάγκα προπονητή και μάγκα γυμναστή. Χωρίς διάθεση να θίξουμε κανέναν, οφείλουμε να πάρουμε θέση και να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, από τη δική μας οπτική πλευρά. Όλοι μαζί, για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να πετύχουμε τον στόχο που έχει πετύχει ο Αίας.

Με τιμή, για τους ποδοσφαιριστές

Οι αρχηγοί

Γιώργος Σταθάτος

Ανδρέας Αντωνόπουλος

Γιώργος Μπουρούκης

Νίκος Δούλος».

Αίας: «Θέλει τον Καλογερόπουλο πίσω ο Ανδριόπουλος»-Το κρίσιμο Δ.Σ. της Τρίτης

 


  • 49
    Shares