6.6 C
Pýrgos
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Ας συμφωνήσουμε πρώτα στα απλά και τα αυτονόητα!

spot_img

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Ας συμφωνήσουμε πρώτα στα απλά και τα αυτονόητα!

 «Οι δημότες και οι επισκέπτες θέλουν να βλέπουν ένα δήμο πανέτοιμο στα ζητήματα εξυπηρέτησης με πόλη φιλόξενη και φιλική απέναντί τους…»

Αν πιστέψουμε στις δυνατότητες που έχουμε ως συλλογικά όργανα, αλλά περισσότερο ως ξεχωριστές ανθρώπινες μονάδες που νοιάζονται για τον τόπο τους και μπορούν καλόπιστα να συνεννοηθούν μεταξύ τους, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα βρούμε τις λύσεις και θα αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Προβλήματα, πολλά από τα οποία κάνουν σήμερα τον τρόπο της ζωής μας πιο δύσκολο δημιουργούν εκνευρισμό και αναρχία και εν τέλει περιορίζουν την αισιοδοξία και τα χαμόγελά μας…

Αυτό δήλωσε χθες, ο Οικον. Επόπτης και μέλος της Διοικ. Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ηλείας Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος επιχειρεί ένα ακόμη βήμα στα κοινά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο πλευρό του υποψ. Δημάρχου Πύργου Κώστα Νικολούτσου.

Είναι αναγκαίο – υποστηρίζει ο κ. Χριστόπουλος να προσθέσουμε όλοι ένα λιθαράκι και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας. Παρά την περιόδο κρίσης που σε αρκετά πράγματα στέκεται εμπόδιο στις πρωτοβουλίες μας, και παρά τις δυσκολίες που έρχονται μπροστά μας. Οφείλουμε να αντιδράσουμε και να τις ξεπεράσουμε…

 

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Καθοριστικός παράγοντας είναι αναμφίβολα και η ευέλικτη και άμεση προς την εξυπηρέτηση του δημότη λειτουργία των υπηρεσίων του Δήμου. Η επιμονή και η οργάνωση στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας είναι αυτονόητο καθήκον και δεν θα πρέπει ούτε να το ξεχνάμε ούτε να δυσανασχετούμε.

Οι δημότες και βεβαίως οι επισκέπτες θέλουν να βλέπουν έναν Δήμο πανέτοιμο και ανταποκρινόμενο στα θέματα της καθημερινότητας και μια πόλη φιλόξενη και φιλική που θα συνηγορεί στις καλές προϋποθέσεις παραμονής στον Πύργο μας.

Η ορθολογική και αξιοκρατική οργανωτική διάρθωση, ο εκσυγχρονισμός των μέσω, η διαμόρφωση αξιακής συμπεριφοράς είναι στοιχεία προς ανάδειξη που δεν πρέπει να αγνοούμε, αν πραγματικά θέλουμε ένα Δήμο ανθρώπινο και σύγχρονο «οπλισμένο» με δομές αποτελεσματικές.

 

ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ

Απαιτείται λοιπόν η ιεράρχηση δράσεων που θα επιδιώκουν την ανάπτυξη του αισθήματος ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Την ξεκάθαρη κουβέντα που είναι εξ’ αρχής έντιμο να γίνει μεταξύ Δημ. Αρχής και δημοτών για τις εκατέρωθεν υποχρεώσεις. Τη διαδικασία του τρόπου άμεσης και συνεπούς εξυπηρέτησης. Και ακόμη το «κτίσιμο» της ειλικρίνειας ανάμεσα στην σχέση Δήμου – Πολιτών.

Με μια τέτοια «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΡΧΩΝ» μπορούμε να προχωρήσουμε ακολούθως σε σοβαρούς και κυρίαρχους στόχους που η ηλειακή πρωτεύουσα έχει ανάγκη για το παρόν και το μέλλον της. Με διάθεση εργατικότητας, με θέληση προσφοράς με στρατηγικό σχέδιο πορείας προς τα μπροστά. Γιατί λοιπόν να μην το προσπαθήσουμε;

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα