ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΣ Αμαλιάδας: Απέκτησε τον φόργουορντ Αλέξανδρο Σαρίκα


Σε ακόμα μια προσθήκη προχώρησε ο ΑΣΣ Αμαλιάδας, μια μεταγραφή φόργουορντ, με πλούσια εμπειρία τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Η ανακοίνωση του ΑΣΣ Αμαλιάδας:

«Ο ύψους 1.98 φόργουορντ Αλέξανδρος Σαρίκας είναι το νέο μέλος του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.

Με πλούσιο παρελθόν στις Εθνικές κατηγορίες αφού έχει αγωνιστεί με τον Κολοσσό Ρόδου, Αγία Παρασκευή, Αμύντα , Ένωση Ηλίου, Πόλις Καλλιθέας, Ακράτα, ΝΕΟΛ, Ερμιονίδα

Επίσης στην Ελβετία με την LNB Union Νeuchatel Χamax όπως και στην Σουηδία με την Trelleborg Pirates.

O Αλέξανδρος Σαρικάς δήλωσε: «Νοιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα είμαι μέλος αυτής τς εξαιρετικής προσπάθειας που γίνεται στην Αμαλιάδα , έχω ακούσει και μάθει τα καλύτερα λόγια για τον ΑΣΣΑ , πατάει σε γερές βάσεις έχει μεγάλες επιτυχίες και είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που με αντιμετώπισαν, τόσο ο κόουτς της ομάδας Βασίλης Νιπεργιάλης, όσο και τα μέλη τς διοίκησης .

Η ομάδα βαδίζει σε επαγγελματικά και σοβαρά πρότυπα και είμαι χαρούμενος που αποτελώ το νέο της μέλος , εύχομαι οι στόχοι της ομάδας να επιτευχθούν και θελουμε τον κόσμο να μας στηρίξει. Ξέρω ότι το φίλαθλο κοινό διψάει για μπάσκετ δυστυχώς η συγκυρία του κορωνοιού ( Covid-19) δεν είναι ο καλύτερος αρωγός στην προσπάθεια μας όμως ελπίζουμε για τη δυνατότερη στήριξη σας!».