ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΣ Αμαλιάδας: Αποχαιρετά τον Σωκράτη Μαναβόπουλο-“Φεύγω σαν φίλος”, λέει ο ίδιος


Τον MVP του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ αποχαιρετά ο ΑΣΣ Αμαλιάδας. Παρότι η διάθεση και των δύο πλευρών ήταν η άψογη συνεργασία να συνεχιστεί , οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις του Μαναβόπουλου ήταν αδύνατο να συνυπάρξουν με τα σχέδια του ΑΣΣΑ για την επόμενη χρονιά.

Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος έκανε μια εξαιρετική χρόνια όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αλλά η μεγάλη του παρακαταθήκη ήταν ο αδαμάντινος χαρακτήρας.
Έγινε μέσα σε λίγους μήνες ο αγαπημένος παίχτης της κερκίδας και κέρδισε την συμπάθεια και αναγνώριση όλων στον νομό .
Αποχαιρετάμε και ευχόμαστε στον Σωκράτη ότι καλύτερο για την ζωή του, θα έχει μια σπουδαία θέση στην ιστορία της ομάδας μας .
Με την πρώτη ευκαιρία θα τιμηθεί για την μεγάλη του προσφορά .
Σωκράτη , σε ευχαριστούμε για όλα όσα ζήσαμε !

Ο Σωκρατης Μαναβόπουλος στέλνει τον χαιρετισμό του στους φίλους της ομάδας και υπογραμμίζει ότι φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συνεργασία του:

Φεύγω σαν φίλος από την οικογένεια του ΑΣΣΑ.Νοιώθω πολύ χαρούμενος που με βάλατε στην οικογένεια σας. Δυστυχώς την νέα χρονιά η παρουσία μου στην Πάτρα επαγγελματικά και ταυτόχρονα δίπλα στην οικογένεια μου είναι επιβεβλημένη .
Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας θα είστε όλοι ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου .Εύχομαι αυτό το ταξίδι να συνεχιστεί με νέες μεγαλύτερες επιτυχίες .
Η Αμαλιάδα, οι προπονητές μου, οι συναθλητές μου το σταφ και ειδικά ο κόσμος θα μου λείψουν πολύ.
Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου“.