ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΣ Αμαλιάδας: Ενίσχυση με Κώστα Σώκο-Αποχώρηση Παπαθανασόπουλου

  • 27
    Shares

Έναν νέο αθλητή πολλά υποσχόμενο πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας. Ο 20χρονος αριστερόχειρας πλέι μέικερ Κωνσταντίνος Σώκος από τα Αστέρια Αχαΐας , φοιτητής στην Αμαλιάδα , θα φοράει την φανέλλα του ΑΣΣΑ.

Γέννημα θρέμμα της ομάδας της Κάτω Αχαΐας είχε συμμετοχή σε όλες τις επιτυχίες των Αστεριών τόσο στις ανόδους από την Γ κατηγορία στην Α2 ΕΣΚΑΗ όσο και στο F4 των παίδων το 2016-17. Διακρίνεται για την έφεση του στο γρήγορο παιχνίδι και θεωρείται πολύ εξελίξιμος.

Αντίθετα θα χωρίσουν πολύ φιλικά οι δρόμοι του ΑΣΣΑ με τον Γιάννη Παπαθανασόπουλο. Ο Αγρινιώτης αθλητής που προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες και κάλυψε με μεγάλη επιτυχία την θέση του « μικρού» στην άνοδο δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην Αμαλιάδα αφού οι υποχρεώσεις του στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας θα είναι πολύ αυξημένες φέτος: «Όλη η οικογένεια του Α.Σ.Σ Αμαλιάδας ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Παπαθανασόπουλο για την πολύτιμη συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος . Του εύχεται επιτυχίες σε ότι κάνει στην ζωή του και γιατί όχι στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν», αναφέρει με ανακοίνωσή του ο ΑΣΣ Αμαλιάδας.


  • 27
    Shares